Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

27 juli 2019

Gastblog | Geslaagd!

Gastblog | Geslaagd!

Vandaag mijn laatste proeve gehad op de werkvloer. En ik ben geslaagd! Eindelijk mag ik mijzelf officieel VIG’er noemen, verzorgende individuele gezondheidszorg. Het was even flink aanpoten en stressen af en toe, naast het werk, maar ben er erg blij mee.

Nu gewoon nog even aan het werk tot 1 augustus en dan begint mijn verlof. 3 maanden genieten van vrijheid.

Daarna, kom ik terug op mijn werk in een iets andere en iets beter betaalde functie. Niet dat je er rijk van wordt...maar het is toch een prettige bijkomstigheid. En natuurlijk ben ik erg blij dat de opleiding door mijn werkgever betaald is. Niet heel raar in deze krappe arbeidsmarkt, maar dan nog.

Al met al, was het even flink investeren qua energie, maar ik krijg er veel voor terug. En nu, als jullie het niet erg vinden, ik heb iets te vieren!!!

Deze gastblog is geschreven door Saskia, 1 x per 2 weken schrijft Saskia een gastblog op zaterdag.   

  1. Gefeliciteerd Saskia, en geniet van je verlof.

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd en geniet van je "vrijheid" en straks van je toekomstige baan.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken