Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

7 mei 2019

Koopjeskalender van de maand Mei

Koopjeskalender van de maand Mei

Het hele jaar door zijn er koopjes te vinden er zijn altijd kortingacties, stapelkortingen, hamsterweken, euro weken, kortingcodes, laagsteprijsgarantie en andere aanbiedingen om meer waar te krijgen voor je geld. Wanneer je korting krijgt en op welke producten dat heeft te maken in welke maand je iets wilt gaan kopen.

Wat koop je het best nu en waarom? Koop in het juiste seizoen en maand. Bekijk hieronder de slimme koopjeskalender voor de maand mei! De mei maand is vaak wat rustiger wat betreft koopjes en aanbiedingen.

Koopjeskalender | MeiCamera's


De nieuwste camera's worden in de zomer geïntroduceerd. Mei maand is de periode om alvast op koopjesjacht te gaan. Oude modellen van het seizoen ervoor moeten plaats maken voor nieuwe digitale camera modellen. Vind je het niet erg om een iets verouderde digitale camera te kopen, sla dan je slag.

Elektrische fietsen


Het word mooier weer en het ook beter fiets weer. Meer mensen gaan fietsen en daardoor zijn elektrische fietsen zijn in deze periode van het jaar goedkoper en in de aanbieding omdat het vaak gaat om een iets oudere model elektrische fiets. Je hoeft de krant of tv maar aan te zetten of je ziet wel een fiets reclame voorbij komen.

Lingerie, sportkleding en dekens


In mei is het altijd wat rustiger wat betreft de uitverkoop. De dagen in mei worden langer, het is mooier weer en de temperaturen buiten stijgen. Lingerie en sportkleding zijn vaak in de aanbieding. Omdat het warmer is worden er minder dekens en dekbedden (seizoensgebonden, zomer, warm weer) verkocht, daardoor zijn ze vaker in de aanbieding.

Lastminute vakanties


Steeds meer mensen boeken een (zomer)vakantie later in het jaar in plaats van in december of januari. In de maand mei kan je nog volop profiteren van lastminutes vakanties er zijn volop goedkope vakanties richting Turkije, Spanje, Italië, Griekenland. Alle landen rond de Middellandse zee.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken