Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

10 mei 2019

De belegging van...

De belegging van...

Over geld beleggen wordt veel geschreven en gezegd en steeds meer particuliere beleggers beginnen met beleggen. Hoe beter het economisch gaat, des te meer mensen gaan beleggen in aandelen, opties, obligaties of beleggingsfondsen. Ook in onroerend goed, kunst en goud kan je beleggen. Hoe meer winst je kunt behalen, hoe groter het risico. 

In de rubriek 'De belegging van' gaan wij een kijkje nemen in de beleggingsportefeuille van een lezer. Wie is er niet nieuwsgierig hoe anderen beleggen?

Sparen levert weinig op en steeds meer mensen gaan beleggen in onroerengoed, aandelen of beleggingsfondsen. Door geld te gaan beleggen kunnen mensen onder andere eerder stoppen met werken, pensioen opbouwen of financieel onafhankelijk worden. Daarom ga ik starten met een nieuwe rubriek De Belegging van.

Ook een keer meedoen? Meld je aan!


Wil jij jouw verhaal delen op zuinigman met de vragen, wanneer ben je begonnen met beleggen? Neem je weinig of veel risico's? Welke vorm van vermogensbeheer?  Wil je jouw verhaal delen aan de hand van een vragenlijst? Neem dan contact op onder melding van 'De belegging van' via de contactpagina of via zuinigeman@gmail.com. En dan staat jouw verhaal binnenkort op Zuinigeman om anderen te inspireren.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken