Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

13 april 2019

In de lappenmand

Afgelopen week heb ik weinig geschreven op mijn blog. En dat valt natuurlijk wel op als je streeft om elke dag een blog te schrijven. Vorige week werkte ik nacht diensten en in het weekend avonddiensten en tijdens deze diensten was ik al niet fit. Maar je gaat gewoon door hé. 

Deze week alleen donderdag gewerkt en sinds deze werk erg verkouden, hoofdpijn, tranende ogen , moe, nekpijn en allerlei kwaaltjes. Gisteren (vrijdag) nog naar de tandarts geweest om een verstandskies te laten trekken. 4 verdovings-prikken en verstandskies eruit ben ik er niet fitter op geworden. Eten ging wat moeilijker maar word steeds beter, zit toch een wond in je mond die vanzelf moet genezen.

Gelukkig heb ik sinds gisteren vakantie. Maar liefst twee weken vakantie. Kan je net zien hé, heb je vakantie dan raak je nog ziek ook.

Doordat ik een beetje in de lappenmand zit heb ik weinig puf om te schrijven voor zuinigeman. En aangezien ik alles zelf schrijf en publiceer (op gastblogs na) komt er nu bijna niets gepubliceerd op zuinigeman. Maar niet getreurd hoor, de portemonnee van verhaal heb ik voor morgen klaar staan, vanmorgen aan gewerkt.

Het weekend van goede vrijdag tot tweede paasdag gaan wij met de familie van mijn kant in een villa op Texel verblijven lang weekendje vakantie. Hopelijk ben ik allang opgeknapt als wij naar Texel gaan.

Zodra ik mij beter voel ga ik weer meer schrijven en publiceren. Dus de komende twee weken zal het iets rustiger zijn op mijn blog. En heb genoeg om te schrijven, de auto is gerepareerd, over 3 weken word de achtertuin volledig afgegraven en opnieuw aangelegd, de fruitbomen in de tuin staan mooi in bloei, nieuwe buitenlampen aangebracht bij de voordeur met ingewikkelde automatische schakels ertussen, grote tochtgaten op zolder zijn gedicht, bijna 10.000 euro gespaard!

Maar nu eerst eventjes rustig aan doen in mijn vakantie en uitzieken. En daarna pak ik de draad weer op met schrijven.
  1. Beterschap...goed uitzieken en straks lekker genieten van het paasweekend...met heerlijk, zonnig weer!!WMT

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap! En je meld je toch wel ziek zo lang je niet beter bent? Het zou jammer zijn van je verlofdagen, die zijn voor leuke dingen en niet voor ziekte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel beterschap gewenst! Balen dat je zo'n last hebt van het trekken van je verstandskiezen. Bij mij viel me dat juist enorm mee. Ik had daarna niet eens een paracetamol nodig.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken