Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 maart 2019

Koopjeskalender van de maand Maart

Koopjeskalender van de maand Maart

Het hele jaar door zijn er koopjes te vinden er zijn altijd kortingacties, stapelkortingen, hamsterweken, euro weken, kortingcodes, laagsteprijsgarantie en andere aanbiedingen om meer waar te krijgen voor je geld. Wanneer je korting krijgt en op welke producten dat heeft te maken in welke maand je iets wilt gaan kopen.

Wat koop je het best nu en waarom? Koop in het juiste seizoen en maand. Bekijk hieronder de slimme koopjeskalender voor de maand maart!

Koopjeskalender | MaartWintersportartikelen


Het voorjaar begint in maart en dan is de wintersportperiode alweer voorbij. De maand maart is een geschikt moment om wintersportartikelen zoals; skikleding, nieuwe ski’s, sleeën, snowboots, schaatsen en skibox te kopen. In de winkels en online zijn deze artikelen sterk afgeprijsd omdat winkels zich moeten voorbereiden op de zomer en dan is er geen of minder plek in de winkel voor wintersportartikelen.

Televisies


Op zoek naar een nieuwe televisie? Dan is maart een goede maand om een nieuwe televisie te kopen. In het voorjaar komen fabrikanten met de nieuwste modellen en gaan de oude modellen met flinke kortingen de deur uit. Stunt-aanbiedingen zijn er ook vaak vlak voor belangrijke voetbalkampioenschappen. Het loont om het nog even uit te zingen met je oude televisie en een nieuwe te kopen in juni 2020, bij de start van de Europees kampioenschap (EK).


Camera's en toebehoren


Naast dat er nieuwe televisie modellen op de markt komen. Kunnen fotografen hun hart ophalen aan het feit dat in de maand maart vaak opruimingen gedaan worden op het gebied van foto apparatuur. Dit komt doordat er in deze periode net als wij bij de televisies, nieuwe modellen gepresenteerd worden en de winkels graag van hun verouderde apparatuur af willen komen.

 1. Wij hopen deze maand airconditioning te installeren! Ik weet niet of het perse goedkoper is, maar als het weer zo'n hete zomer wordt wilde ik er op tijd bij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop rond deze tijd altijd mijn winter kleding voor volgend seizoen, zag leuke truien tussen 3,99 en 7,99 nah dan kun je niet zonder lopen he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeetje zeg moest geloof ik 8 keer de beveiligingscode invullen pfftt kunnen ook overdrijven.

   Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken