Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

18 februari 2019

Perla koffie spaarpunten sparen

Perla koffie spaarpunten sparen

Sinds enkele jaren sparen wij koopzegels bij verschillende supermarkten. Sinds vorig jaar sparen wij ook koffie spaarpunten, niet van Douwe Egberts maar het huismerk Perla van Albert Heijn. Als je Perla spaarpunten spaart dan krijg je keiharde euro's terug.

Ik had drie jaar geleden nog een nespresso koffie apparaat met de echte nespresso capsules. Ik vond het heerlijke koffie, maar het is ook prijzig om te kopen. Vriendlief had een senseo koffie apparaat en gebruikte altijd huismerk koffiepads van de Lidl. Ik moest er maar aan geloven, wij konden hier flink op besparen.

In de toekomst willen wij nog een luxe koffiemachine voor op het aanrecht in de keuken of een ingebouwde koffiemachine in de keuken, zodat wij echte verse koffie kunnen zetten met koffiebonen.


Koop koffie in de aanbieding


De Perla koffie is bijna elke maand wel in de aanbieding, met acties van 1+1 gratis of 2+2 gratis. Ik heb eens uitgerekend: 0,066 euro per koffiepad bij Lidl (2,39 per verpakking in 2018) en 0,091 euro per koffiepad bij Albert Heijn (3,29 per verpakking in 2018). Koop je Perla koffie met de actie 1 + 1 gratis, dan kost 1 koffiepad 0,045 euro. Je kunt nog meer besparen als je groot verpakkingen koopt.

De Perla koffie was inderdaad goedkoper dan de huismerk koffiepads van Lidl, als je de Perla koffie maar in de aanbieding koopt (1 + 1 gratis), anders is Lidl goedkoper. Ook vinden wij de koffie prima smaken op dit moment, al was het wel flink wennen als je van nespresso koffie naar huismerk koffiepads gaat.

Perla Koffiespaarkaart hoe werkt het?


All Perla verpakkingen van Albert Heijn zijn voorzien van 10 spaarpunten op een aantal verpakkingen tref je twee tot maximaal vier keer 10 spaarpunten aan. Deze spaarpunten plak je op de spaarkaart die je in de winkel bij de servicebalie kunt krijgen.

Een volle koffie spaarkaart (250 spaarpunten) is goed voor 2 euro korting op je boodschappen. Je kunt meerder boekjes tegelijk inleveren. Als je gaat afrekenen, wordt die € 2 per boekje in mindering gebracht op je boodschappen. Als het bedrag wat je betalen moet minder is dan de waarde van de boekjes, dan krijg je het verschil terug. Zo gaat het ook met de koopzegels. Je kunt koffiespaarkaart boekjes ook inleveren bij de servicebalie. Je krijgt dan 2 euro, per Perla koffiespaarkaart. Je kunt de koffie spaarkaart ook downloaden.


Heb jij nog oude koffie spaarkaarten?


Er zijn ook nog oude spaarkaarten in omloop. Heb jij ze nog in de kast liggen? De oude spaarkaarten hebben nog waarde. Je herkent een oude spaarkaart aan een rode voorkant. Wat op de spaarkaart staat, is nog steeds geldig.

Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je een pak AH Perla (250 gram gemalen of bonen) gratis. Bij 2 kaarten vol met 500 punten ontvang je een pak koffie van 500 gram of 36 koffiepads. Bij 3 kaarten vol ontvang je 56 koffiepads en bij 4 kaarten 1000 gram koffie.  Het kan zijn dat je een oude versie van een koffiespaarkaart heeft. Op de oude spaarkaart kunnen verpakkingen staan, die je niet meer in de winkel kunt vinden.

Spaar jij ook koffie spaarpunten?
 1. Je schrijft: “In de toekomst willen wij nog een luxe koffiemachine voor op het aanrecht in de keuken of een ingebouwde koffiemachine in de keuken, zodat wij echte verse koffie kunnen zetten met koffiebonen.”
  Waarom?!? Ik maal bonen en zet koffie zoals mijn moeder en mijn oma het vroeger deden; met kokend water uit de fluitketel en een filter op een thermoskan.
  Neemt geen enkele ruimte in op het aanrecht en werkt prima.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovenstaande. Brr Senseo. De reden dat ik alleen thuis koffie drink. Oplospoeder en Senseo.
   Het leven is moeilijk genoeg met lekkere koffie. Ik zou nog eerder geen koffie meer drinken dan Senseo. En mijn bonen komen niet uit de supermarkt, spaarpuntloos.

   Verwijderen
 2. Ooit wel de punten van D.E. maar dat heb ik opgegeven omdat het maar niet opschoot.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken