Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

14 december 2018

Een kerstpakket gekregen van de werkgever

Een kerstpakket gekregen van de werkgever

Vorig jaar kreeg al het personeel van mijn werkgever een vvv cadeaubon van 25 euro. Dit jaar krijgen wij een ouderwetse kerstpakket in een doos, nee geen mand, rugtas, rietenmand, ijzeren bijzettafeltje of een VVV cadeaubon  zoals vorig jaar.

Ik had nachtdiensten en toevallig toen ik uit de nachtdienst kwam afgelopen woensdag werden de kerstpakketten uitgereikt tijdens een luxe ontbijt. Vanaf 06:30 uur was je welkom. Ik heb eventjes gezeten en geen zin in ontbijt, het enige waar ik aan kan denken is mijn lekkere bed waar ik zo snel mogelijk in wil. Na mijn nachtdienst de kerstpakket onder de snelbinders van mijn fiets gebonden en daarna de trein ermee in en nogmaals fietsen naar huis. Wat een gesjouw met het kerstpakket. Je moet er wat voor over hebben.


Vroeger toen ik klein was, kwam mijn vader met de kerstpakket thuis. Deze werd pas uitgepakt en opengemaakt als iedereen thuis was. Dat is voor kinderen natuurlijk hartstikke leuk, want er zaten altijd wel lekkere producten in het kerstpakket. En natuurlijk producten die je niet lekker vind.

Toch viel het wel eens tegen met producten in het kerstpakket, net producten die wij toendertijd echt niet aten. Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Er zijn genoeg mensen die geen kerstpakket ontvangen van zijn of haar werkgever. Het is een mooi gebaar van de werkgever.


In mijn kerstpakket zat voornamelijk producten die wij kunnen eten zoals, slagroom, koekjes, chips, chocolade, mini rookworst, winterwijn?, spekjes, erwtensoep uit blik en appeltaartmix. Dit keer zat er in mijn kerstpakket geen mand, rugtas of bijzettafeltje, maar hippe en warme geitenwollen sokken op kniehoogte van soxs.

Gelukkig heb ik geen grote maat voeten want de sok is volgens mij maar maat 41. Ook heb ik gekeken hoeveel geld een paar sokken kost als ik ze zelf wil kopen,  maar liefst € 28.95 voor 1 paar sokken! Een hoop geld, dan moeten ze toch heerlijk lopen deze sokken.

Krijgen jullie een kerstpakket? Wat heb je liever een cadeaubon of een pakket met eten?
 1. Mijn partner heeft van zijn werkgever nog nooit een kerstpakket ontvangen. Hij werkt in de sociale sector en voor wie op 24/12 nachtdienst heeft, voorziet de werknemer naast het gewone nachtpakket (brood, vlees of kaas) wel een kerstgebakje.Partner kan dit niet eten aangezien hij diabeet is. Er is op zijn dienst wel een arts die elke kerstavond een kaas en broodjesmand laat afleveren voor de mensen die nachtdienst doen. liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben gisteren ons pakket ook ontvangen, ieder jaar krijgen wij een pakket. Wij zijn er altijd heel erg blij mee en gebruiken de producten ook die er in zitten. Deze keer zat er een handige opbergbox bij, altijd goed met kinderen in huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk pakket.
  Lijkt wel of er paaseitjes in zitten😀
  Mijn man mag atijd uit een aantal cadeau’s iets uitzoeken plus 2 flessen wijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je soxs hebt gekregen! Ik hou wel van zo'n ouderwets kerstpakket. Bij ons is het elk jaar anders, ene keer een bon, andere keer een pakket met lekkernijen. Ik ben benieuwd wat ik dit jaar krijg. Mijn man heeft zijn kerstpakket vandaag binnen gekregen, doos gevuld met eten èn een kadobon, dubbelop, de mazzelaar 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is ook een herinnering die ik bij me draag. Vroeger als papa zijn kerstpakket kreeg en onder de boom stond te wachten tot het kerstavond was.Want dan mochten we hem open maken na de nachtmis. Wat een feest was dat altijd.
  Ik krijg geen kerst pakket. Ik werk niet😆.
  Mijn man wel meestal zit er ook een pakketje voor de kinderen bij.☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n ouderwets kerstpakket, ik hou dr van :-D - wij krijgen sinds een paar jaar een cadeau bon te besteden bij verschillende bekende webshops, ook erg leuk.. vind zo wie zo leuk als een werkgever er aan denkt, het is toch een beetje waardering.
  Zelf maak ik ook ieder jaar een aardigheidje voor de mannen die bij Euroman werken, gewoon iets kleins maar het wordt altijd gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken