Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 december 2017

​Mijn kerstpakket van 2017

​Mijn kerstpakket van 2017

Al jaren krijg ik een kerstpakket van mijn werk. Het ene jaar een aardewerk schaal, de andere jaar een rietenmand en vorig jaar een bijzettafeltje van ijzerdraad.

Ik werk nu 7 weken bij mijn nieuwe werkgever. En ik was benieuwd als de medewerkers ook wat kregen. Afgelopen week kreeg ik een VVV cadeaukaart met een waarde van 45 euro. Deze kan je ook in een aantal webshops gebruiken.

Ook vriendlief kreeg afgelopen vrijdag een VVV cadeaukaart van 50,00 euro. Toevallig allebei hetzelfde.

Ik ben er heel erg blij mee. Ik vind het een luxe dat je nog wat krijgt tegenwoordig, niet iedereen krijgt een kerstpakket omdat het als eerste word wegbezuinigd in een bedrijf.

Krijg jij een ook een kerstpakket van je werkgever?
 1. Ik werk voor 2 werkgever en krijg van allebei een kerstpakket, de ene werkgever een internationaal bedrijf geeft een sober kerstpakket waar ik niet echt blij van word, het bestaat uit met weinig fantasie en zeer basic producten massaal samengestelde doos, die niets met kerst of feestelijk te maken heeft. De 2e werkgever is een kleiner bedrijf die eveneens een sober pakket geeft, maar wel met lokale producten en zelfs verse producten, dit pakket is elk jaar weer leuk om uit te pakken zelfs al weet je ongeveer wat er inzit. Het klopt wat je zegt, je moet blij zijn met wat je krijgt, maar toch mag de 1e werkgever van mij stoppen met het geven van een kerstpakket en wat mij betreft het geld ervan doneren aan een goed doel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn man heeft nog nooit een kerstpakket van zijn werkgever ontvangen.Hij werkt als verplegende in een ziekenhuis en jaren geleden werd er voor het personeel dat nachtdienst had op kerstavond wel een 'kerstmaaltijd' voorzien maar dat is sinds een aantal jaren geleden afgeschaft wegens de besparingen. Sinds kort krijgt het personeel zelfs geen balpennen meer en moeten ze maar zelf voor schrijfgerief zorgen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Man kreeg een pakket met Italiaans thema en een iPad pro met toetsenbord, sleeve en pencil. Het was een uitzonderlijk goed jaar voor zijn baas. Omdat man daar pas werkt sinds september 2017 was het wel een leuke verassing dat hij wat kreeg. Zelf kreeg ik alleen indirect iets. We hebben een individueel keuze budget en daarin zit ook een bedrag van het kerstdingetje. Voorheen kregen we EUR 60 aan vvv bonnen. We kregen dus een fijn salaris in december.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat is voor mij elk jaar weer een leuke verrassing. Dit jaar was het een smartwatch; daarmee kun je naast de tijd via een app je hartslag, dagelijkse stappen en je slaap controleren. Helaas heb ik geen smartphone om er aan te koppelen, heb nog een gewone mobiel. Dus kan ik er nu iemand anders blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Man kreeg ook een vvv-kaart.
  Toch fijn, kan je zelf kiezen.
  Het is een extra ja, waar we erg blij mee zijn.
  Geniet nog van je vrije dag en werk ze komende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Euroman kreeg ook een cadeau cart ter waarde van 50,-
  Vind zo wie zo al leuk als hij iets krijgt, dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb van mijn 1 dag in de week-werk een Bol.com bon gehad, hartstikke leuk :-) En voor mezelf heb ik een Adventkalender gekocht, ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken