Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

18 december 2018

Gas en energieverbruik | week 50

Gas en energieverbruik | week 50

Afgelopen week was het erg koud zowel buiten als in huis. De verwarming ging aan op 19,5 a 20 graden. En daardoor is ons gasverbruik gestegen met 56% van 30m3 naar 47m3. Stroom is gedaald met 7% van 65kWh naar 60kWh.

Afgelopen zondag lag er sneeuw buiten en was het net als zaterdag overdag rond de 1 a 2 graden buiten. Veelte koud. Gelukkig kan de verwarming aan. Al las ik wel afgelopen week in het nieuws dat mensen een mail of brief kregen met een hoger maandbedrag bij hun energieleverancier. Ik heb nog geen brief gekregen. Vanaf deze maand word ons contract verlengd bij greenchoice voor 3 jaar, ik kan maandelijks overstappen als ik zou willen, omdat ze geen boete innen als je overstapt.Week 50 - Maandag 10 december tot zondag 16 december 2018.
Onze stroomverbruik : 60,0 kWh
Onze gasverbruik: 47,0 m3

Kosten volgens de app van Greenchoice 41,85 euro deze week, een stijging van 30% in vergelijking met vorige week.

Hebben jullie al bericht gehad van de energieleverancier met hogere maandlasten?
  1. Elk jaar overstappen loont meer dan blijven. Bij de komende overstap krijg ik een bonus van 270 euro waardoor een verhoging nauwelijks merkbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van zondag tot zondag: gas: 24 stroom: 28 en water: 1,2 Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken