Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

17 december 2018

Boodschappen & weekmenu week 50

Boodschappen & weekmenu week 50

Deze week heb ik boodschappen gedaan bij Albert Heijn 59,73 euro, Lidl, 24,19 euro, Kaasboer 35,20 euro, Jumbo 1,61 euro en Kruidvat 3,59 euro. Totaal een bedrag van 124,32 euro. Waarvan 5,50 euro koopzegels bij de Albert Heijn.

Bij AH kon ik weer gaan hamsteren en heb ik voor 13 euro aan koffiepads gekocht en die andere 13 euro aan koffiepads gratis gekregen. 6 stevige speltbroden gekocht voor in de vriezer. En zo heb ik nog meer boodschappen ingeslagen, want het word steeds drukker in de winkels waar ik kom, dus sla ik alvast wat boodschappen in. Bij de kaasboer 3 kg geitenkaas gekocht, zodat wij de komende week genoeg hebben.

Nog even wat vitamine c tabletten gekocht bij de kruidvat, want wij hebben keelpijn, zijn snotverkouden, tranende ogen en ga zo maar door, net niet ziek genoeg om mij ziek te melden op mijn werk.


Weekmenu van week 50


Maandag
Stamppot rauwe andijvie met vegetarische ballen in jus en slavink voor vriendlief.

Dinsdag
Nasi gemaakt van overgebleven rijst en verdwaalde groenten uit de groente lade van de koelkast. Geserveerd met spiegelei en zelfgemaakte satésaus.

Woensdag
Restjes dag. Alle restjes opmaken van de afgelopen dagen.

Donderdag
Gekookte aardappelen, witlof uit de oven, vegetarische gehaktballetjes in jus.

Vrijdag
Gegeten bij familie. Verjaardag.

Zaterdag
Vegetarische oven jachtschotel met aardappel, rodekool, champignons, uien en vegetarische gehakt.

Zondag
Franse Frites, broccoli gegratineerde met geitenkaas en runderbraadworst/vegetarische balletjes.

Valt het jouw ook op dat het veel drukker is in de supermarkten en winkels?

  1. Zaterdag was het erg rustig bij Lidl en kringloop viel me op.
    Vandaag naar 2 andere supermarkten en dan ga ik vast inslaan zodat ik de komende tijd de gewone dingen niet hoef te halen, vriezer is goed gevuld en vrijdag nog naar islamitische supermarkt voor verse groente en fruit. Dan kom ik de week erna wel door

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best een hoop geld voor wat geitenkaas...

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken