Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

22 oktober 2018

Boodschappen & weekmenu week 42

Boodschappen & weekmenu week 42

Bij de Jumbo, Albert Heijn, Kaasboer, op = op en de Deen supermarkt zijn wij toevallig geweest. Bij de kaasboer waren wij 25 euro kwijt voor 2 kg geitenkaas, wij waren nu in de buurt vandaar dat wij gelijk weer een aantal kilo hebben gekocht. 

Alleen al voor dinsdag waren wij 14 euro kwijt aan de pizza's. Het is uiteindelijk goedkoper dan bij een pizzeria, maar wel duur. Dan loop het bedrag aan boodschappen al snel op, even 3,50 bij op = op voor tandpasta tubes. Wij hebben gelijk 8 broden gekocht voor in de vriezer, want we waren door de voorraad volkoren speltmeel brood heen. Ook hebben wij meerdere malen boodschappen gedaan, tientje hier en een tientje daar en dan loopt het bedrag weer snel op. Wij waren deze week 110,80 euro kwijt aan de boodschappen.

Dinsdag kwam ik uit de nachtdienst. Ik kwam uit de nachtdienst, hoofdpijn, verbouwing aan onze kunststof kozijnen op dinsdag omdat het niet anders kon, kon niet slapen en lag op de bank. Niet fit dus en iets makkelijks gegeten. Als mannen iets hebben dan zijn ze ook gelijk ziek, zwak of misselijk...


Weekmenu van week 42

Maandag
Toscaanse aardappelpartjes uit de airfryer. Met gewokte witlof, daarbij vegetarische kaasschelp en kipfilet.

Dinsdag
Verse pizza uit de supermarkt. Mijn zwager bleef ook eten.

Woensdag
Witlof - aardappel ovenschotel. Met vegetarisch gehakt.

Donderdag
Verse Vlaamse frieten, rode bieten salade met feta, vegetarische burger / runderburger.

Vrijdag
Vegetarische en glutenvrije lasagne schotel. Met champignons, ui en paprikas.

Zaterdag
Stamppot rauwe andijvie. Met rookworst en vegaballetjes in jus.

Zondag
Stamppot spinazie en restje stamppot van zaterdag.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken