
Op zondag hebben wij op Texel gegeten samen met mijn beide zussen en aanhang. Heel gezellig hoor. Naar het strand zelf eten en drinken meegenomen en de temperatuur was heerlijk van het zee water. Wel iets pietsje verbrand op mijn schouders en rug.

Weekmenu van week 31
Maandag
Avonddienst met kwark en 2 harde broodjes met geitenkaas. Vriendlief at bij moeders.
Dinsdag
Macaroni vegetarisch met geraspte geitenkaas.
Woensdag
Vlaamse frieten met broccolli uit de oven en vegan filet lapje en runderburger.
Donderdag
Restjesdag. Allerlei restjes.
Vrijdag
Gebakken aardappelen met bloemkool en geraspte kaas uit de oven. Met vegetarische worstjes en runderburger.
Zaterdag
Zilvervliesrijst met groenten en zelf gemaakte woksaus en gebakken spiegeleieren.
Zondag
Uit eten op Texel met familie.
Wat goed om te zien dat het bij jullie normaal is regelmatig restjes te eten.
BeantwoordenVerwijderenGroet,Greet
Ik hou er normaal gesproken niet zo van. Maar het went, niet alles vind ik lekker als het opgewarmd word. Van huis uit heb ik hetniet echt meegekregen. Maar vriendlief heeft het juist van huis uit meegekregen dat er nooit eten wordt weggegooid en alle restjes wordt opgegeten.
VerwijderenWij maken ook altijd de restjes op. Soms eet ik het de dag er na als lunch.
BeantwoordenVerwijderenOver gebleven gekookte aardappelen worden een aardappelsalade of krieltjes gooi ik door de sla. Restjes rijst met groenten in bladerdeeg
Zelfgemaakte woksaus... Hoe doe je dat precies? Wat heb je daarvoor nodig?
BeantwoordenVerwijderenHuisvlijt
Ja, dat is een goede vraag van Nicole. Ik weet eigenlijk ook niet hoe je een smakelijke woksaus zelf maakt.....Hoe doen jullie dat?
BeantwoordenVerwijderen