Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

4 augustus 2018

Bijna met vakantie

Vriendlief heeft sinds afgelopen maandag al vakantie. Door een mis berekening en dat ik vorig jaar in november al mijn vakantie heb moeten doorgeven. Heb ik pas op 13 augustus vakantie.

Gelukkig heb ik samen met vriendlief nog 9 dagen achterelkaar samen vakantie. En dit weekend en volgende week woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij ook samen vrij. Ik werk alleen nog maandag, dinsdag, zaterdag en zondag en dan heb ik 21 dagen vrij, precies 3 weken.

Staycation
Gaan wij ook echt op vakantie? Ik denk het niet! Het is mooi weer in Nederland, dus blijven wij lekker thuis in Nederland, want waarom ook niet? Een staycation is zo gek nog niet. Vorig jaar hebben wij zelfs onze huidige woning gekocht in onze vakantie.

Dagjes uit in eigen land
Wij gaan wel dagjes uit hoor. Zo gaan wij morgen een dagje naar Texel en pakken wij al vroeg de boot, samen met met jongste zus en kind gaan wij naar mijn oudste zus en aanhang. Oudste zus gaat elk jaar naar Texel en sinds een paar jaar bezoeken wij Texel 1 dag, 2 dagen of meer.

Verder gaan wij binnenkort nog met de trein naar Maastricht ik ben nog nooit in Limburg geweest. Ook gaan wij met vriendlief en grote familie naar de Efteling op een zaterdag in augustus. Genoeg leuke dingen voor onze vakantie.

Ik ben er ook wel aan toen om even paar weken niet met mijn werk bezig te zijn.

Hebben jullie al vakantie? En wat doen jullie in de vakantie?
 1. Hier ook een staycation, mede door een schouderblessure.
  Maastricht, of te wel Mestreech, zoals de inwoners zelf zeggen. Ik ken de stad redelijk goed, woon ook in Zuid-Limburg. Als ik je één tip mag geven, ga naar het Onze- Lieve Vrouweplein om daar op een terrasje wat te drinken. Een heerlijk rustig plekje, volop schaduw, weinig verkeer. Aan dit plein ligt de kerk van Onze Lieve Vrouwe Sterre der Zee. Deze kerk is ook zeer de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij gaan twee weken naar Chania,Kreta. Een hele fijne plek voor onszelf en onze (puber)kinderen. Fijne prijzen ook daar. Daarnaast gaan we nog een keer wat doen met de kinderen (de stad in, M. Tussauds, ijsje bij van der Linden etc) en een dagje naar familie die samen op een camping staan. Ik ben ruim drie weken vrij dus moet lukken.
  Staycation liever niet. Dagjes weg met pubers zijn erg duur. Wandelen, museum etc vinden we zelf erg leuk, de kinderen 30 minuten. De vakantie is niet goedkoop en als het financieel niet kan, dan skip ik het direct. Vooral omdat ik niet hou van kamperen dus het is of vrij duur of niet.
  Veel plezier met je uitjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn thuis gebleven en hebben de buitenboel geschilderd. Man mag morgen weer starten, ik heb nog twee weken bevallingsverlof.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken