Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

7 augustus 2017

Vakantie is weer voorbij en voorlopig koopcontract getekend

Vakantie is weer voorbij en voorlopig koopcontract getekend

De vakantie zit er al op voor vriendlief. Hij is vandaag weer begonnen met werken. Ik begin morgen en werk di,wo,do en zaterdag avond en zondag ochtend weer.

In deze vakantie zijn wij 2 x naar de Efteling geweest. Bij de eerste keer zijn wij de tickets met 10 euro korting vergeten. Terug rijden was geen optie, aangezien ook mijn zus, zwager en kinderen er waren, toch maar de volle pond betaald. Vorige week zijn wij nog 1 x gegaan en toen was het ook megadruk. Verschrikkelijk! Vriendlief vindt het leuk en als we weer een keer gaan buiten de vakantieperiode.

Wij zijn 1 nachtje op Texel wezen slapen bij mijn zus die daar een stacaravan had gehuurd. Met een gratis meereis kaart van de trein zijn wij daar naar toe gegaan. Inclusief trein, boot en eten waren wij 25,00 euro kwijt. Helaas waren er zo nu en dan buien. Maar nog wel eventjes op het strand geweest. En gezellig spelletjes gedaan met mijn zus en aanhang.

Skip-bo hadden wij namelijk al eerder die week gekocht. Toen wij een dagje naar Dordrecht zijn geweest en bij Intertoys was 10% korting op die zondag.

Zo hebben wij ook nog geklust in eigen woning, naar 3 jaar eindelijk plintjes op onze laminaat geplakt. Wat een gedoe zeg hoor plinten meten, knippen en plakken. Meerdere bezoekjes aan Ikea omdat ik steeds te weinig plinten had.

Vriendlief wil graag meer rust en wij wonen aan een hele drukke straat in de Randstad. Ook de files zijn de afgelopen jaren erg toegenomen. Daarom wil vriendlief graag verhuizen naar Flevoland. Ik wist dit al voordat wij gingen samen wonen, dat hij daar graag naar toe wilt.

Zelf woon ik liever in de omgeving waar hij is opgegroeid in het "gooi" leuk oud dorpje. Maar dat is voor ons onbetaalbaar. Maar om toch een betaalbare woning te kunnen kopen, want dat is heel moeilijk in de stad waar wij nu wonen, komen wij uit in Flevoland. Dus hebben wij in onze vakantie woningen bekeken zowel op internet (funda) en bezichtigingen gepland.

Ook hebben wij al een oriëntatiegesprek gehad met de Rabobank. En hebben wij een voorlopig koopcontract getekend afgelopen donderdag. Dit alles regelen ik/wij helemaal zelf.

En er zijn ook dagen dat er familie langs kwam en dagen geweest dat wij weinig hebben gedaan.
 1. Spannend een andere woning :-D dat wordt een drukke periode maar ook een leuke periode ;-) gefeliciteerd hoop jullie het naar je zin krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voorlopig koopcontract getekend? Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice!! Gefeliciteerd :)
  Ik heb 2 weken terug ook een voorlopig koopcontract getekend, en ik ga in dit geval juist Flevoland uit, dus we wisselen elkaar mooi af!
  Wat een mooi vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de koop. Ik ben i.v.m. de vakantie even terug aan het lezen. Fijn voor jullie. Meer rust.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken