Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

28 mei 2018

Moestuin maandag | Schutting op de erfgrens besteld

Moestuin maandag | Schutting op de erfgrens besteld

Op de erfgrens met de buren stond vorig jaar nog een schutting, deze is omgewaaid en nu is het een grote tuin geworden. Helaas is het stukje tuin niet van mij maar van de buren.

Als ik iets in mijn hoofd hebt dan wil ik het ook graag snel realiseren. Het kon namelijk niet sneller want de buren moesten eerst wachten op het vakantiegeld voordat ze een grote uitgaven kunnen doen voor de schutting. In deze zijn er twee partijen en dan moet je daar in mee instemmen, gelukkig kunnen wij goed met de buren op schieten.

Privacy in de tuin
Maar ik had zelf veel liever eerder de schutting geplaatst willen hebben. Want je zit toch een beetje in de kijk als je in de tuin zit, want zodra het mooi weer is dan gaan de deuren bij ons open en zitten wij heerlijk in de tuin overdag en avonds. Het scheelt dat de buren nooit buiten zijn, maar als je achter in de tuin zit kijk je zo bij de buren naar binnen.

Aanbetaling
Op de erfgrens komt in de eerste week van Juni een schutting met antraciet betonpalen zodat deze niet zo snel gaat verrotten of gaat omwaaien en dat wij meer privacy hebben. Begin april heb ik dit al geregeld met de schuttingboer en een afspraak gemaakt. 10% van het hele bedrag heb ik al overgemaakt en de rest is bij oplevering.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken