Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

3 mei 2018

Boodschappen & weekmenu week 17

Boodschappen & weekmenu week 17

Deze week minder geld uitgegeven aan de boodschappen dan vorige week. Vorige week was 112,46 euro en deze week 87,53, waarvan 45,95 euro uitgegeven bij de kaasboer.

Als wij in de buurt zijn nemen wij gelijk een aantal kilo's geitenkaas mee. Jong, belgen en oude geitenkaas. De kaasboer is namelijk een half uur rijden van onze huidige woning en in het oude dorp waar vriendlief heeft gewoond. Wij moesten ook naar de kapper en dat combineren wij met de kaasboer.

Op de markt heb ik iets meer dan 1 kg dunne asperges gekocht voor 5,83 euro. Echte Limburgse asperges waren per pond was het 2,75 euro. Hier heb ik 2 dagen van gegeten, heerlijk hoor. Bij Lidl hebben wij 24,19 aan groenten, fruit en koffie gekocht. Bij Albert Heijn en Jumbo ongeveer 5 euro uitgegeven.

Als wij geen kaas hadden gekocht, dan hadden wij maar 41,58 euro uitgegeven. De komende tijd gaan wij toch proberen om minder geld uit te geven aan de boodschappen. In de hele maand April hebben wij 110 euro minder uitgegeven dan in de maand Maart.


Onze weekmenu van week 17

​ Maandag
Vriendlief at rijdt maaltijd uit de vriezer. Ik heb gegeten bij een vriendin.

Dinsdag
Gekookte aardappelen met broccoli en vegetarische kaasschnitzel / kipfilet.

Woensdag
Macaroni met courgette, uien, paprika's, champigon met tomatensaus.

Donderdag
Vlaamse frieten met witlof salade en vegetarische kaas schnitzel en barbecue worst.

Vrijdag
Bij vader gegeten. Indiase curry gemaakt met apart kipfilet gebakken. Met naan brood en basmati rijst.

Zaterdag
Gestoomde Asperges, gekookte aardappelen, ei en hollandaisesaus en gekookte ei. Vriendlief lust geen asperges en kreeg broccoli en saucijzenworst.

Zondag
Gestoomde asperges, hollandaisesaus, gebakken aardappelen veganistische filet lapje en vriendlief broccoli, met runderburger.

Hoeveel hebben jullie uitgegeven aan de boodschappen deze week? 

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken