Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

20 april 2018

Gas en energieverbruik | week 15

Gas en energieverbruik | week 15

Onze gas verbruik is gedaald van 13m3 naar 8m3, dat is 38% minder ten opzichte van week 14. Het stroomgebruik is met 1% omhoog gegaan, van 63 kWh naar 64 kWh.

In deze week was het ook mooi weer en is de verwarming niet aan geweest. Wel afgelopen zaterdag bezoek gehad van mijn oudste zus, zwager en de kinderen.

Iets meer stroom
Het stroomverbruik schiet dan omhoog door extra pannen op de inductiekookplaat, iedereen een mobiel en tablets die meegenomen worden. Zwager ons geholpen in de tuin en toen die klus klaar was zijn wij de stad nog even ingegaan want het was mooi weer.

Zomerse temperaturen
Ook deze week wordt het erg warm en werd het in de huiskamer gisteren al 21,5 graden, mooi gratis warmte in huis van de zon.

En ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten (ingesmeerd van te voren met zonnebrandcrème) van 10:00 tot 12:00 uur en ondertussen bedenken hoe de (moes)tuin er de komende jaren eruit gaat zien. Vandaag met de hitte een hele dag werken en vrijdag weer 1 dagje vrij.


Week 15 - Maandag 9 april tot zondag 15 april 2018.
Onze stroomverbruik : 64,0 kWh
Onze gasverbruik: 8,0m3

Kosten volgens de app van Greenchoice 17,74 euro deze week, een daling van 14% in vergelijking met vorige week.

Hoeveel hebben jullie verbruikt aan stroom en gas?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken