Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

19 april 2018

Boodschappen & weekmenu week 15

Boodschappen & weekmenu week 15

Deze week hebben wij 98,86 euro uitgegeven aan de boodschappen, de meeste boodschappen hebben wij gekocht bij de Lidl. Wij zijn ook nog bij de Albert Heijn en Jumbo geweest.

Nog steeds heb ik geen boodschappenlijstje gemaakt omdat ik de laatste weken veel aan het werk ben en geen tijd voor heb.

Ik werk volgens contract uren 24 uur per week maar standaard werk ik meer uren in de zorg door ziekte en door te kort aan personeel. Deze week ben ik 40 uren aan het werk en sta ik tot 1 oktober al 24 uren in de plus want het roosters is al klaar tot eind september.


Onze weekmenu van week 15

Maandag
Stamppot rauwe andijvie. Kip balletjes en vegetarische ballen in uiteraard vegetarische jus.

Dinsdag
Prei schotel uit de oven veganistisch.

Woensdag
Kliekjes van de vorige dagen.

Donderdag
Verse Vlaamse frieten met doperwten en wortelen (uit de vriezer) veganistisch steak en runderburger voor vriendlief.

Vrijdag
Glutenvrije macaroni met tomatensaus met pastagroenten uit de diepvries, verse prei en ui.

Zaterdag
Gebakken krieltjes, broccoli met kaas uit de oven en vegetarische worstjes, verse kipburgers en verse runderburgers. Met 6 personen gegeten.

Zondag 
Nasi van Surinaamse rijst met preien, uien en paksoi, zelfgemaakte satésaus, cassave kroepoek en gebakken spiegeleieren.

Hoeveel hebben jullie uitgegeven aan de boodschappen deze week?
 1. Owja, drukdrukdruk met werken, herkenbaar. Ik gebruikte mijn treinrit van een halfuur voor het maken van lijstjes. Takenlijstje, boodschappenlijstje, kluslijstje. Mijn administratie nam ik mee naar de doodsaaie vergadering waar het de gewoonte was dat alle twaalf teamleden elkaar na gingen praten....alsof ze allemaal even hun plasje op hetzelfde idee deden. Loze tijd dus.
  Ik vind de AH-online handig voor boodschappen,alles wat ik me ineens bedenk, zet ik alvast in de boodschappenlijst. Als ik bestel kijk ik het nog eens na, en laat bezorgen op een moment dat het goedkoop is en ik toch thuis ben. Scheelt me enorm gesjouw en tijd, en met wat dingen voor de voorraad kom ik ook wel aan het bedrag.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De AH app is hier tussen de bedrijven door de oplossing. Meestal maak ik een weekmenu, kijk ik wat ik nog op voorraad heb en uiteindelijk vul ik mijn lijstje in de app. Ik kijk waar er iets interessants in de aanbieding is ( Dirk,Coop,Lidl, Aldi,AH of Vomar) en ga dan mijn lijstje af. Het is niet dat ik alle supermarkten afloop maar bij ons zitten ze per 2 in een wijk.
  De AH app is makkelijk voor het vergelijken en het liefst doe ik daar mijn boodschappen.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken