Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

12 februari 2018

326,77 euro uitgegeven aan boodschappen in januari

326,77 euro uitgegeven aan boodschappen in januari

De januari maand was een lange maand met 31 dagen. In deze maand hebben wij 326,77 euro uitgegeven aan de boodschappen.

Gemiddeld gaven wij vorig jaar per maand 386,26 euro uit aan boodschappen. Wij willen dit jaar minder geld gaan uitgeven aan boodschappen. Door op te letten en groot inslaan bij aanbiedingen, iets minder luxe producten te kopen, proberen wij te besparen.

Om mezelf een beetje gemotiveerd te houden ga ik proberen dit jaar de wekelijks boodschappen bedragen te delen op mijn blog. De eerste 4 weken zitten er ondertussen al op.


Als ik deze maand vergelijk met het gemiddelde van vorig jaar, dan hebben wij 59,49 euro minder uit gegeven. Als wij dit elke maand vol houden dan houden wij toch een mooi bedrag over. Van dat bedrag kunnen wij weer anderen dingen van doen zoals een vakantie of een eetbare tuin aanleggen.

Aan boodschappen uitgegeven in januari.
Week 1 - € 123,75
Week 2 - €   54,96
Week 3 - €   75,89
Week 4 - €   72,17

Probeer jij ook te besparen op de wekelijkse boodschappen?
 1. Jazeker! Net zoals jullie doen, opletten met welke producten gekocht worden. Gaat Tot nu toe aardig. Voorraad is soms gewoon handig en noodzakelijk. 😉 Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg de aanbiedingen en als iets in superaanbieding staat, doe ik daar een voorraadje van in. Vlees, vis, groenten,.... uit aanbieding steek ik in de diepvriezer voor later gebruik. Het gebeurt zelden dat ik de volle prijs moet betalen voor iets gewoon omdat ik op voorhand koop. Ik vergelijk prijzen en ga (per fiets) naar verschillende winkels zodat ik overal voordeel kan doen. Wij hebben een grote groententuin en eten heel vaak groenten van eigen kweek. Het teveel gaa t in de diepvriezer en de ik deel ook vaak uit aan buren.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat was er in week 1 aan de hand Zuinige Man? Daar zijn de kosten best hoog.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hamsterweken, voor 6 weken kaas gekocht bij de kaasboer, en flink ingeslagen voor de voorraadkast.

   Verwijderen
 4. Ja hoor, want op de boodschappen valt veel te besparen. Ik ben een shophopper en haal in verschillende supermarkten de beste koopjes. Dat scheelt veel! Op mijn blog heb ik o.a. 2 posts met makkelijke tips over besparen op je boodschappen. Misschien heb jij hier ook wat aan?

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken