Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

24 december 2017

Juiste salaris gekregen deze maand

Juiste salaris gekregen deze maand

Vorige maand waren niet alle papieren op tijd ondertekend zoals arbeidsovereenkomst en het formulier loonheffingen en daardoor had ik een stuk minder loon in de maand november. Hier had ik er al over geschreven.

Ik had berekend dat ik ongeveer netto 400 euro tekort kwam. Op 3,53 euro na, kreeg ik dat bedrag deze maand uitbetaald i.p.v. in november.

251,49 had ik bruto aan onregelmatigheidstoeslag (ORT), voor mij is dit heel veel omdat ik altijd overdag werkte bij mijn vorige baan.

Ik krijg ook extra reiskosten vergoed als ik ook extra dagen werk, op mijn vorige werk kreeg een vast bedrag per maand. En nu krijg ik ook per dag 7,65 euro vergoed, mits ik ook extra reizen maak naar mijn werk. Op het loonstrookje kreeg ik ook nog mijn extra reiskosten van november vergoed.

Heel netjes geregeld, ook omdat ik niets hiervoor moet invullen, gaat automatisch en ik ben er in ieder geval erg blij mee met mijn reiskosten vergoeding.

Heb jij een baan met onregelmatigheidstoeslag? En krijg jij de reiskosten (gedeeltelijk) ook vergoed?
 1. Ja Euroman heeft en onregelmatig en vuil/zwaarwerk toeslagen, reisgeld krijgt hij naar het aantal dagen dat hij werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja! ORT en reiskosten. Vanaf januari werk ik 24 uur in het ziekenhuis maar opmeten poli, dus overdag. Wel reiskosten. En 2 weekenden in de wijk. Daarvoor dus wel ORT en ook reiskosten. Ik ben benieuwd naar mijn eerste salaris, want ik zit dan in twee verschillende CAO’s - Gr Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Partner werkt als verplegende in ziekenhuis en krijgt een toeslag voor nachtdiensten, laatdiensten (toeslag vanaf 18 u tot 22 u), zondag- en feestdagvergoeding.
  Deze toeslagen worden maar verrekend 3 maand na de prestaties.
  Hij krijgt een fietsvergoeding van 0.22 euro per gereden km.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken