Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

20 december 2017

Aardgasloos koken op een inductiekookplaat

Aardgasloos koken op een inductiekookplaat

Eind november hebben wij een inductie kookplaat gekocht met 15% korting hier heb ik al eerder over geschreven vorige week.

Maar afgelopen zaterdag was ik aan het werk en bij thuis komst had vriendlief al de inductiekookplaat gemonteerd in de keuken en de gas kookplaat eruit gehaald. Zaterdagavond heb ik gelijk de kookplaat uitgetest en het werkte uitstekend.

Wij hebben dezelfde kookplaat nu die wij ook in onze vorige huis hadden. En wat gaat het koken sneller op inductie dan op gas merkte ik zaterdagavond al. Ook een doekje erover en het is weer schoon. De gaskookplaat vind ik toch moeilijker om schoon te maken. Vooral het gietijzer waar de pannen op staan, lastig schoon te maken als je knoeit op de kookplaat.


Op de foto zie je de inductiekookplaat, maar ook onze tena kartonnen doos die als achterwand tijdelijk dient. Wij moeten nog tegels uitzoeken en deze nog op de muur aanbrengen. Wij weten nog niet welke tegels wij in de keuken willen en komen er nog niet echt uit. Tijdelijk hebben wij daardoor een kartonnen achterwand, want het is zonde dat de muur vies wordt door etensresten.

 1. Wel slim een tijdelijk achterwandje.Ben je niet bang dat het in de brand vliegt? Heb je wel een brandblusser en een branddeken in de keuken?

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je een gaskookplaat op de foto ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In ons vorige huis hadden wij een gecombineerde kookplaat maar mijn voorkeur gaat toch uit naar gewoon gas en dat hebben we nu dus weer in dit huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben er ook 1 sinds deze week.
  Het bevalt goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken