Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

25 november 2017

Gas en energieverbruik | week 45

Gas en energieverbruik | week 45

In deze week hebben wij 51 kWh verbruikt, dat is 12 kWh minder stroom dan in week 44.  Een daling van maar liefst 19 procent.

Waarschijnlijk komt dit doordat wij onze oude mechanische ventilatie hebben vervangen in onze woning. Deze stond dag en nacht op 1 stand en nu kunnen wij diverse standen gebruiken en timers op onze nieuwe mechanische ventilatie.

Het was in week 45 stuk kouder, zo rond de 17 graden in huis en de kachel ging meer aan dan in week 44. Ons gas verbruik ging met 65% omhoog, waar wij in week 44 nog 20 m3 verbruikten, hadden wij nu 33 m3 verbruikt aan gas.

Week 45 - Maandag 6 november tot zondag 12 november 2017.

Onze stroomverbruik : 51,0 kWh
Onze gasverbruik:  33,0 m3


Zetten jullie ook de verwarming vaker aan nu het kouder wordt?
  1. Ja zeker dat de verwarming hier vaker aan staat, maar blijf het koud houden ook al staat hij op 21gr brrr en dan moet de echte winter nog beginnen haha denk maar winterslaap gaat houden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, de verwarming staat lekker aan hier! Overdag op 18, in de namiddag op 19 en heel soms in de avond op 20. Aankomende maand dubbel glas, dat zal schelen. Vloer en muren zijn al geïsoleerd. Ik stook alleen beneden. We verbruikten afgelopen week 25 m3 gas. Geen idee of dit veel is, we wonen hier nog maar net en had nooit eerder een eigen ketel.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken