Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

28 november 2017

Aan het werk zonder arbeidsovereenkomst

Aan het werk zonder arbeidsovereenkomst

Na 3 weken al aan het werk te zijn bij mijn nieuwe werkgever. En nadat mijn arbeidsovereenkomst (arbeidscontract) al 2 x op de post was gegaan, had ik mijn arbeidsovereenkomst nog niet ontvangen.

Zal een medewerker van postnl mijn post achterhouden? Was de opmerking die ik nog kreeg.

Uiteindelijk heeft mijn leiding gevende het opgehaald bij de personeelsadministratie en heeft ze het afgegeven aan mij toen ik aan het werk was afgelopen vrijdag.

Eindelijk heb ik mijn arbeidsovereenkomst getekend, afgelopen weekend en heb ik deze ook op de post gedaan. Voor de zekerheid heb ik alle papieren ook ingescand.

Had wel in oktober voordat ik in dienst ging treden een brief gekregen dat ik dienst kom per 1 november. Maar ja dat is geen arbeidsovereenkomst.

Heb jij zoiets wel eens meegemaakt? Al aan het werk zijn en nog geen arbeidsovereenkomst ondertekent?
 1. Nee dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Fijn dat het opgelost is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat heb ik wel bij collega's meegemaakt. Maar zij waren al als uitzendkracht binnen en kregen dan een jaarcontract. De ingangsdatum was al lang en breed voorbij voordat zij hun contract in handen kregen.
  Grtjs, Astrid C

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee dat heb ik ook nog niet meegemaakt. Gelukkig heb je het contract nu wel. En altijd slim om alles te scannen, dat doe ik ook altijd :). Better safe than sorry.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken