Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

27 oktober 2017

Een eigen domeinnaam gebruiken voor blogger blog

Een eigen domeinnaam gebruiken voor blogger blog

Zuinigeman.nl Dit adres had ik vorig jaar gekocht en sinds die tijd heb ik mijn domeinnaam door gestuurd naar zuinigeman.blogspot.nl

Maar ik vond het lastig met de domeinnaam blogspot.nl en de ene keer is het blogspot.de, blogspot.be of blogspot.com. beetje verwarrend vind ik. En als ik reageer op andere blogs dan reageer ik onder de naam Zuinigeman.nl, ook op facebook, twitter gebruik ik het domeinnaam i.p.v. blogspot.nl.

Nu heb ik sinds afgelopen weekend de domeinnaam van blogger gekoppeld aan mijn eigen domeinnaam. Het hostingbedrijf voor de domeinnaam liep in november af. En ik heb deze domeinnaam nu verhuisd naar een andere hosting waarvan ik wel technische aanpassingen kan doen. Zodat ik mijn eigen domeinnaam kan koppelen aan een blogger.com adres. Dit was namelijk bij de vorige webhosting bedrijf niet mogelijk.

En het is mij gelukt! Alles werkt nu via www.zuinigeman.nl & sinds vandaag werkt http://zuinigeman.nl ook, want als je zonder www naar mijn blog ging surfen dan kwam je uit bij het hosting bedrijf.

Heb nu 4,83 euro aan kosten gemaakt voor mijn domeinnaam en daarmee hou ik de kosten van Zuinigeman.nl laag, niets voor niets heet mijn blog zuinigeman. Volgens mij kan het ook niet goedkoper.
 1. Gefeliciteerd met je nieuwe domeinnaam. Het klinkt altijd wel een stuk mooier vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg maar klinkt wel heel lastig om voor elkaar te krijgen. Tenminste, het klinkt voor mij heel erg i

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een goede stap. Nu nog een https:// verbinding, en de verbinding naar je website is ook nog beveiligd.
  Ik heb zelf een domeinnaam voor slechts €1 kunnen kopen. Volgens mij is dat helaas wel alleen het eerste jaar slechts €1. Daarna gaat dat omhoog naar €10 dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Https ga ik binnenkort even naar kijken. 1 euro ia niet duur. Maar dan heb je er nog geen webhosting erbij?

   Verwijderen
  2. Dat klopt. Dat heb ik bij siteground geregeld. https://niettot71.nl/siteground-hosting

   Verwijderen
 4. Dat is slim! Via blogspot je blog 'hosten' en dan los een domeinnaam kopen. Dat scheelt veel geld. Ik heb wel voor een eigen domeinnaam gekozen inclusief hosting. Je hebt dan toch nog iets meer opties voor je blog. Het is wel een stuk duurder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben al 2x moeten verhuizen omdat de hosting er een zooi van maakte, zit nu sinds een jaar bij wordpress hopelijk blijft deze wel stabiel (ik heb een gratis blog)
  Succes met je eigen domeinnaam

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken