Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

31 oktober 2017

Bloggers die ik ook volg (2)

Bloggers die ik ook volg (2)

Regelmatig kom ik blogs tegen die ik ga volgen en toevoeg op de de linker kant van Zuinigeman, onder het kopje Mijn lijst met blogs.

Aan deze lijst zijn onderstaande bloggers toegevoegd. Ik voeg bloggers gewoon toe en sta er verder niet bij stil. Maar vanaf nu sta ik er toch even bij stil. Hieronder een lijstje van een aantal bloggers die al een tijdje bestaan en een aantal bloggers die nog maar enkele maanden bezig zijn met bloggen.

Koopjesjaagster.blogspot.nl
Ik ben vrouw van begin dertig met een voorliefde voor gratis en spotgoedkoop. Verder heb ik interesse in besparen en bezuinigen. Gewoon,omdat je geld maar één keer uit kan geven.In oktober 2017 is ze weer begonnen met bloggen.

Lettenopdekleintjes.blogspot.nl
Ik ben een jonge dertiger en bewuste thuisblijfmoeder. Ik houd van schrijven en dingen uitzoeken en op een rijtje zetten. Verder ben ik wel redelijk chaotisch en een beetje vergeetachtig. Maar als het om cijfertjes gaat behoorlijk gestructureerd.

Sinds een aantal jaar heb ik een redelijk goed overzicht van onze geldzaken. Ik weet hoeveel er binnenkomt en hoeveel eruit gaat. Ook weet ik hoeveel ik ergens aan kan uitgeven zonder in de problemen te komen. Dat geeft rust en zekerheid. Als je weet waar je aan toe bent, slaap je rustiger en kom je minder voor (negatieve) verrassingen te staan. Als je alles netjes op een rijtje hebt, dan zie je ook gemakkelijker waar je op kunt besparen en op welke manier je dus geld kunt over houden. Omdat ik er zoveel aan heb gehad door daadwerkelijk overzicht te hebben wil ik dat ook doorgeven aan anderen.

Daarom ben ik deze weblog gestart. Er zijn veel wegen die naar Rome leiden, helemaal op het gebied van de financiën. Niet alles is meteen fout als het anders gaat. Mijn doel is om anderen meer inzicht te geven door deze uitgebreide handleiding en mijn kennis te delen.

Geld voor Nop
Ik ben Rinette, 27 jaar, getrouwd en werkzaam als zzp’er. Al jaren volg ik bespaarblogs en het leek me erg leuk om zelf ook eens een blog te gaan beginnen. Ik ben nu 5 maanden aan het bloggen en ik vind het ontzettend leuk! Vooral het lezen van de reacties van de lezers en andere bloggers is heel leuk!  Besparen doe ik omdat ik het leuk vind, niet omdat het moet. Vanuit die optiek schrijf ik ook de blogs. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik zelf enthousiast over ben.
  1. Ontzettend leuk dat je mij noemt ZuinigeMan! Dankzij jou kreeg ik vandaag al meteen wat reacties op mijn blogjes. Erg leuk en gaf ook de motivatie om ondanks drukte en vermoeidheid, tóch even een blogje te tikken vanavond. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken