Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

3 september 2017

​Stress | Hypotheekofferte uitgesteld en uiteindelijk getekend!

​Stress | Hypotheekofferte uitgesteld en uiteindelijk getekend!

Maandag 28 augustus wachten wij op een mail van de Rabobank. Het was ondertussen al weer 16:30. Maar even gebeld waarom wij geen hypotheekofferte hadden gekregen.

Uiteindelijk na aantal minuten wachten kwam het bericht dat het uiterlijk morgen werd. Aangezien er nog interne vragen zijn. Vriendlief had ook kort na mij gebeld en dat wist ik niet. Die kreeg uiteindelijk onze hypotheekadviseur aan de telefoon door een storing in het computersysteem kon hij de aanvraag niet doorzetten. Vriendlief vertelde dat toen hij thuiskwam.

Nu horen wij het morgen vroeg aldus de medewerker tegen mij en de adviseur had gezegd morgen hoor je het en het komt goed. Organisatorisch is het wel lastig want als op 28 augustus onze hypotheekofferte kwam konden wij deze allebei tekenen en gelijk terugmailen.

Maar 29 augustus moest ik weer werken dus zit ik nu op maandag avond in de trein alvast een begin te maken voor deze blog. En als morgen de mail komt met de hypotheekofferte dan moet vriendlief naar Drenthe komen om een handtekening te plaatsen.

Aangezien wij tot 1 september hebben om de hypotheekofferte te tekenen. Het is allemaal kort dag, ondertussen heb ik ook nog vandaag (28-8-2017) nog opdrachten uitgewerkt voor de verpleegkundige opleiding. En heb ik vanmiddag nog op bed gelegen omdat ik last heb hoofdpijn, ondertussen 4 paracetamol verder op de dag kon ik ook niet zo goed meer tegen computers en televisiebeelden.

Last van stress denk ik dan maar, heb bijna nooit hoofdpijn. Hopelijk verdwijnt de hoofdpijn als wij morgen (dinsdag) bericht hebben van onze hypotheekofferte.

Het verhaal gaat verder afgelopen dinsdag hebben wij de hypotheekofferte gekregen. Vriendlief is in de middag vanuit de Randstad naar Drenthe gereden om een handtekening te zetten. Gelukkig was hij vrij want hij had zijn laatste vakantie uren opgenomen deze week. Om 15:30 hebben wij op mijn werk alles voorzien van een handtekeningen, datums en de papieren gescand.

Daarna om 17:20 gebeld met de Rabobank dat het binnen was gekomen en gevraagd om te controleren. En alles was goed. Op woensdag kwam de papieren versie thuisbezorgd, netjes binnen 1 dag.

Zou je denken alles is nu goed maar op donderdag 31 augustus kregen wij om 11:28 een email. Het overige is reeds compleet en geaccepteerd, dus dat is verder rond. Alleen mist er een extra handtekening. Op het formulier van de contragarantie stond al een datum en 2 handtekeningen van ons maar dat moest nog een keer, allebei dubbel dus. Was niet duidelijk en er stond ook niks bij.

In allerlei heeft vriendlief deze opnieuw uitgeprint en hebben wij deze ondertekend. Hoop stress aangezien alle documenten voor 1 september bij de Rabobank moesten zijn. En nu ik dit schrijf is het al donderdag 31 augustus. De papierenversie hebben wij getekend en aangetekend met de post gestuurd.

Hopelijk is het nu allemaal klaar!

(foto youtube) (dit blogje heb ik geschreven op mijn telefoon de afgelopen dagen)
  1. Da's effe stressen.Maar eind goed al goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben ook net de 'papierkraam' achter de rug voor ons huis. En iid wat een stress gedoe. En wat een handtekeningen. En ach over een tijdje lach je erom.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat was een race tegen de klok, hopelijk is nu alles in orde?

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken