Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 mei 2017

Vakantiegeld staat op mijn rekening

Vakantiegeld staat op mijn rekening

Mijn  salaris en vakantiegeld is op 23 mei al gestort. Van de 1697,05 euro bruto vakantiegeld houd ik netto 830,53 over. De helft van mijn vakantiegeld gaat naar de loonheffing.

Ik vind dat er weinig geld overblijft van mijn vakantiegeld. Maar het zal vast wel kloppen uiteindelijk.

Wat ga ik doen met mijn vakantiegeld? Waarschijnlijk ga ik een schuld afbetalen die ik nog heb. En als ik dat doe dan lees je dat binnenkort. Mijn vriend zet het eerst op zijn spaarrekening als hij zijn vakantie geld heeft.

Wat gaan jullie met het vakantiegeld doen?
 1. Ik heb €250 uit gegeven aan en twee setjes sportkleding van Nike en 4 zomerjurkjes. De rest is naar de spaarrekening gegaan. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een paar nieuwe Ecco sandalen gekocht. In de aanbieding voor 75€ - mijn oude waren na 3 jaar versleten.
  De rest staat op de extra aflossing hypotheek spaar rekening.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond er ook zo weinig van overblijven van mijn vakantiegeld. Bij man had ik dat gevoel dan weer veel minder. Hij krijgt 8,5% misschien komt het daardoor.
  Het vakantiegeld van ons beiden staat op de spaarrekening. Een deel hebben we gebruikt voor wat motorspullen en de vlog camera van dochter.
  Zodra de vakantie betaald moet worden stort ik wat terug. We gaan pas laat in de zomer op vakantie dit jaar. Wat overblijft is voor werkzaamheden aan het huis.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken