Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

27 mei 2017

Overgestapt naar andere Sim Only provider

Overgestapt naar andere Sim Only provider

Mijn Sim Only abonnement van KPN heb ik ook opgezegd. Aangezien onze alles in 1 pakket van KPN vorige maand hebben opgezegd, krijg ik ook geen 5 euro korting meer op mijn mobiele Sim Only abonnement.

Het abonnement kon ik sinds 2016 al verlengen maar dit heb ik niet gedaan, vandaar dat ik deze abonnement ook makkelijk kan opzeggen.

Ook heb ik geen dubbele data en dubbele belminuten. Ik had op dit moment 4000MB en 400 minuten per maand voor 19,68 euro dat is inclusief 5 euro korting. Op zich niet duur.

Overgestapt
Voor 0,27 euro cent meer ben ik overgestapt naar Robin Mobile (Junior heet dit) voor 19,95 euro per maand. Nu krijg ik onbeperkt internet via 3G (1mb download), onbeperkt bellen en sms'en voor een vast bedrag per maand en maandelijks opzegbaar. Dat vindt ik wel een fijne gedachte, geen lange contracten voor mobiele telefoon abonnementen.

En Robin Mobile gaat ook via het KPN netwerk namelijk dus er veranderd bijna niks. En omdat ik via vriendlief lid ben geworden kreeg ik 4,95 euro korting op de aanmeldkosten van 9,95. En vriendlief kreeg 30 euro op zijn bankrekening gestort omdat ik via hem lid ben geworden. Vriendlief is al 3 jaar bij Robin Mobile en is zeer tevreden wel heeft hij een duurdere pakket van 39,95 euro per maand.

Je hebt zelfs nog een goedkopere abonnement bij Robin Mobile (Entree heet dit) voor 14,95 per maand. Maar dan heb je maar 64 Kpbs internet snelheid en dat is voor mij iets te traag.

Dit bericht is niet gesponsord en ik heb er ook niet voor betaald gekregen.
  1. Ik heb ook een sim-only maar bewust géén internet op mijn telefoon.
    Het maandelijks tarief voor mij is (hou je vast) 2,95
    Hiervoor heb ik 200 bel min, 200 sms en onbeperkt bellen met 6 personen uit mijn eigen adres bestand die dezelfde provider hebben :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken