Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

7 april 2017

Wij krijgen binnenkort een katertje

Wij krijgen binnenkort een katertje

Van huis uit heeft mijn vriend altijd katten gehad. En omdat ik een aantal dagen per week in Drenthe ben en mijn vriend dan alleen is thuis, wil hij graag een poes, nou ja een jonge kater. Dan is vriend lief ook niet zo alleen als ik niet thuis ben.

Mijn ouders hadden eerder ook katten en daarna honden en 27 jaar geleden zelfs een varkentje die aan het einde van het jaar geslacht werd.

Zelf houdt ik niet zo van katten en poesen. Ben zelf meer een honden lief hebber zoals een labrador of een golden retriever maar daar is onze huidige huis te klein voor en wij werken allebei en een hond moet toch uitgelaten worden, en een kat kan op de kattenbak.

(foto's zijn gemaakt op 30 maart 2017)

In een relatie moet je concessies plegen. Mijn vriend verzorgd het eten, drinken en de kattenbak, dan mag er een katertje komen. Op marktplaats is vriend lief al weken aan het zoeken en als er een advertentie geplaatst is en je kijkt een uur verder dan zijn alle poezen en katers al weer verkocht.

Uiteindelijk is vriendlief vorige week wezen kijken bij mensen in Woudenberg. En kunnen wij 22 april onze kater ophalen.

Er zijn ook kosten aan verbonden zoals een reismandje, kattenbak, kattenmand, eet en drink bakje, chippen bij de dierenarts, voer enzovoort.

Sinds ik op mijzelf woon heb ik geen huisdieren, en nu nemen wij samen een katertje. Ik houdt jullie op de hoogte van onze katertje. Wij hebben nog geen naam bedacht voor onze katertje. Zelf dacht ik aan bumper maar dat wil vriend lief niet.

Hebben jullie ook huisdieren? En hebben jullie ideeën voor een leuke naam voor deze kater?
 1. Lief! Ik ben wel een kattenmens ;-)
  Hebben jullie ook de optie van een kat uit het asiel overwogen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Optie is overwogen, ik wild het wel, alleen in Zuid-Holland en Drenthe waren er geen jonge asiel katertjrs. Vriend wil liever een jonge katertje.

   Verwijderen
 2. Leuk! Wij hebben een hond, een aantal vogels en vissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jullie een katje in huis nemen en wat een mooie foto's! Ik heb ook een katertje, ik heb hem Cedric genoemd. In het asiel heette hij Eldur. Wat ik ook een mooie naam vind voor een katertje is Apollo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Frodo een leuke naam, of oer Nederlandse namen zoals Kareltje of Pietertje.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken