Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

5 december 2016

In de kou zitten

Op dit moment zit ik in de kou. Paar weken geleden zaten wij ook al in de kou, wij gingen van enkel glas aan de achterkant van de woning naar HR++ glas.
Aan de voorkant van ons huis zat al dubbelglas met kunstoog kozijnen. Achter blijft het nog hout, en zijn ze vandaag bezig met het vervangen van rotte gedeelten in het houten kozijn. 

Onze benedenwoning is uit 1938 en sinds 4 weken vonden we het al erg koud in de woonkamer, aangezien je de wind zachtjes over de vloer voelde waaien. Hopelijk is dit straks beter. Gevraagd aan de schilder waarmee ze de gaten gingen opvullen, soort van pasta plastic uit de kleuren blauw en wit deze worden gemengd en dan word het een groen pasta. Hopelijk gaat dit helpen. Aankomende donderdag worden de kozijnen en binnenkant deuren geschilderd en wederom zitten wij dan in kou.


Per maand betalen wij 104,11 euro aan de VVE kosten. En vanuit deze pot wordt alles betaald. In februari 2017 gaat hopelijk de steiger uit onze tuin en is alles klaar. En laten wij de binnenkant kozijnen en deuren schilderen in hoogglans wit. 

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken