Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

5 november 2019

Koopjeskalender van de maand November

Koopjeskalender van de maand November

Het hele jaar door zijn er koopjes te vinden er zijn altijd kortingacties, stapelkortingen, hamsterweken, euro weken, kortingcodes, laagsteprijsgarantie en andere aanbiedingen om meer waar te krijgen voor je geld. Wanneer je korting krijgt en op welke producten dat heeft te maken in welke maand je iets wilt gaan kopen.

Wat koop je het best nu en waarom? Koop in het juiste seizoen en maand. Bekijk hieronder de slimme koopjeskalender voor de maand November! Eind november is het Black Friday en perfect voor echte koopjesjagers, het is de dag bij uitstek om goedkope elektronica of kleding te scoren.

Koopjeskalender | NovemberKeukenartikelen


November is de maand waarin keukenartikelen zoals staafmixers, blenders, messen, keukenmixers en pannensets een stuk goedkoper zijn dan in andere maanden van het jaar. Het is eerder donker en word meer binnen geleefd in huis en de feestdagen komen er aan.

Energievergelijken


Aan het einde van het jaar proberen energieleveranciers je te lokken met mooie bonussen om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Dan kunnen zo voor het nieuwe jaar nog nieuwe klanten werven en targets halen. In deze maand kan je gaan vergelijken als jouw contract binnenkort afloopt. Ook help ik mijn eigen vader en zus om elk jaar over te stappen, zo is mijn vader begin november ook weer overgestapt via een energievergelijker. Ik kwam er zelf achter tijdens het vergelijke van diverse sites. Let bij de energievergelijkers websites op! Want het komt voor dat de tarieven hetzelfde zijn op diverse energievergelijkers maar dat je bij de ene vergelijker 100 euro meer bonus krijgt dan bij de ander.

Tuincentrums


Het is een stuk kouder in de maand november en de laatste tuinplanten zijn volop in de aanbieding. Tuincentrums zijn druk bezig met het opruimen van tuinplanten, tuinbanken, tuin sets en bbques omdat ze plaats moeten maken voor kerstbomen, kerstballen en de gehele collectie voor de kerst. Kerst artikelen koop je uiteraard na de kerst om geld te besparen!


Black Friday


Black Friday is een Amerikaanse koopjesdag en valt één dag na Amerikaanse feestdag, Thanksgiving Day. Het is overgewaaid uit Amerika en tegenwoordig hebben wij in Nederland ook Black Friday, steeds meer bedrijven doen aan deze koopjesdag mee. Thanksgiving valt standaard op de vierde donderdag van november. Tijdens Black Friday kunnen Amerikaanse consumenten vele producten met extreme kortingen kopen, die op kunnen lopen tot wel 80 procent. Black Friday 2019 word dit jaar gevierd wordt op vrijdag 29 november.

Black Friday komt ook mooi uit als je nog op zoek bent naar stuntaanbiedingen om goedkope cadeautjes voor sinterklaas of kerst te scoren. Dan kan je voor deze feestdagen toch nog een goedkoop cadeautje aanschaffen tijdens Black Friday.

Cyber Monday


Black Friday gemist? Niet getreurd! De eerste maandag na Black Friday heb je Cyber Monday.  Het grote verschil met Black Friday zit hem in het feit dat deze deals énkel online gelden, vandaar ook de naam ‘Cyber Monday’. Soms valt het in November en dit jaar valt Cyber Monday op maandag 2 december 2019.
 1. Hi,

  it’s Gesina. I’d like to follow up on my last email I’ve sent you since I haven’t heard from you. Thank you for downloading my picture. Would you mind writing the name Schroeder and website https://preis-king.com/ in the description please? and give me some credit? I’d really appreciate it.

  https://www.zuinigeman.nl/2019/11/koopjeskalender-november.html

  Thank you.

  Looking forward hearing from you.

  Best
  Gesina

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken