Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

10 augustus 2019

Gastblog | Einde verhaal

Gastblog | Einde verhaal

Een jaar blog ik nu op zuinigeman.nl, als gastblogger. 1 blogje in de 2 weken. Toen ik begon dacht ik, dat zal niet zo moeilijk zijn. De praktijk is anders. Alle respect voor zuinigeman en alle andere bloggers.

Het werk dat erbij komt kijken wordt makkelijk onderschat. In het begin had ik allemaal ideeën om over te schrijven. Maar na een tijdje merkte ik dat de deadline iedere keer wel erg dichtbij was voor ik eens iets had geschreven. En dan hebben we het dus nog maar over 1 stukje om de 2 weken.

Ik denk dat ik voor mijzelf wilde ontdekken, hoe ik het zou vinden om te bloggen, voordat ik zelf aan de gang zou gaan met een website, ontwerp, onderwerp etc. Dat is deels gelukt. Ik vind het leuk! Maar, ook veel werk dus. En ik twijfel nu, wil ik zelf een blog, of niet. Nu ga ik stoppen. Met het regelmatige bloggen. Opnieuw ontdekken, maar dan nu, ga ik het missen? En ook gewoon vrij zijn. Het blogje schrijven voelde steeds meer als moeten, als werk. En ik heb niet 3 maanden vrij genomen om te werken;-)

Ik dank zuinigeman voor de ruimte op zijn blog. En hoop nog af en toe een spontaan gastblogje te mogen schrijven. Wellicht een deelname aan 'de hypotheek van', als ik begin volgend jaar de nieuwe rente vastleg. Spoiler, ik ga m voor 20 jaar vastleggen haha.

En dank lezers! Veel plezier nog allemaal hier, ik kom in ieder geval als lezer nog graag langs.

Deze gastblog is geschreven door Saskia.
 1. Als je zelf een blog begint moet je al om te beginnen niet het MOETEN opleggen maar het mogen ;-) blog wanneer je daar zin in hebt, en leg je niet een verplichting op, ik blog al vanaf 2008 er zijn tijden dat ik geen tijd/zin heb dan zien mijn lezers mij ook minder en tijden dan ben ik er bijna iedere dag...
  Succes met wat je allemaal gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Saskia, jammer maar natuurlijk heel begrijpelijk, het moet geen MOETEN zijn! Ik schrijf ook gastblogs voor Zuinigeman en het is soms lastig een interessant onderwerp te vinden. Ik neem ook mijn petje af voor mensen met een eigen blog die daar regelmatig stukjes publiceren! Groet en geniet van je vrije maanden! Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank Eurootje, ik neem je advies mee. En succes met je gastblogs Stella!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken