Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

2 januari 2019

Koopjeskalender van de maand Januari

Koopjeskalender van de maand Januari

Het hele jaar door zijn er koopjes te vinden er zijn altijd kortingacties, stapelkortingen, hamsterweken, euro weken, kortingcodes, laagsteprijsgarantie en andere aanbiedingen om meer waar te krijgen voor je geld. Wanneer je korting krijgt en op welke producten dat heeft te maken in welke maand je iets wilt gaan kopen.

Wat koop je het best nu en waarom? Koop in het juiste seizoen en maand. Bekijk hieronder de slimme koopjeskalender voor de maand januari!

Koopjeskalender | JanuariSportschool-abonnement
Meer sporten, dat nemen heel wat mensen zich voor aan het begin van het jaar. Er zijn veel sportscholen die elkaar enorm beconcurreren en spelen daar op in met extra voordelige abonnementen.

Winterkleding
Winterkleren kun je het best in januari kopen. Tegenwoordig is er vrijwel het hele jaar door uitverkoop, maar januari en juli blijven de hoogtepunten. Uitgekeken op de winkels in Nederland? Dan kun je begin januari naar de ‘Solden’ in Antwerpen.

Papieren agenda
Gebruik je nog altijd een ouderwetse papieren agenda? Sla je slag in januari. De mooiste exemplaren gaan voor de helft van de prijs over de toonbank.

Spa & sauna
Omdat mensen in januari vaak starten met goede voornemens, gezonder leven en detoxen. Hebben veel spa’s en sauna’s in januari aantrekkelijke aanbiedingen, zodat jij goed kan beginnen met je goede voornemens.

Vliegen
KLM Werelddeal weken is traditioneel begonnen in januari. De exacte startdatum in 2019 houdt KLM nog even geheim, maar we kunnen al wel verklappen dat het ergens in januari is. Reis je graag met KLM wacht dan tot de wereld deal weken, dat kan je een hoop geld besparen.

Elektronica
Kort na de feestdagen staat ieder jaar de Media Markt 21% BTW WEG ERMEE op het programma. De Media Markt BTW Actie staat ook wel bekend als de BTW Weg Ermee actie of de BTW Vrije Dagen. Media Markt biedt gedurende deze dagen een korting aan die gelijk is aan het BTW bedrag (21%) dat betaald moet worden. Andere ketens die elektronica verkopen gaan hier in mee door ook uitverkoopacties te bedenken zodat ze niet achterblijven bij het maken van een wellicht goede omzet in de wat mindere maand januari.
 1. KLM werelddeal dagen. Tja, dan krijg je misschien 20% korting en betaal je nog veel te veel. Tip: kijk tijdens deze dagen eens wat dezelfde (intercontinentale) vlucht kost vanuit Duitsland, bv Düsseldorf. Ik betaalde voor mijn vlucht naar centraal Amerika de helft van de werelddeal prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd mijn geld dan liever in mijn portemonnee dan aan aan deze zaken uit te geven.
  Zo ik het meest.
  Winterkleding zou ik dan eerder tweedehands kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo bespaar ik het meest bedoelde ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken