Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

7 september 2018

Vakantie is voorbij, eerste werkdagen zitten er weer op

Vakantie is voorbij, eerste werkdagen zitten er weer op

Tot afgelopen zondag had ik vakantie totaal 3 weken, precies 21 dagen. Heb heerlijk genoten van mijn vakantie en dat wij samen veel zijn weggeweest.  Samen hadden wij maar 7 dagen vakantie. Want in de tweede week van mijn vakantie was vriendlief al weer aan het werk.

Gelukkig heeft vriendlief altijd lang weekend vrijdag tot zondag en op die dagen wijn wij ook weggeweest.

In de eerste week zijn op familie bezoek geweest in Drenthe, vriend en familie zijn bij ons op bezoek geweest. Wij zijn naar de grotten van Maastricht geweest, de Efteling, dagje Utrecht, zwemmen bij Centerparcs, de Reuzen van Leeuwarden en nog veel meer uitjes wat ik al weer vergeten ben.


Ook zijn wij afgelopen vrijdag nog een dagje naar Haarlem geweest, zaterdag naar een pannenkoekenrestaurant geweest met de gehele familie en wezen bowlen daarna. Zondag gewinkeld en uit eten geweest met zijn tweeën.

Sinds 1 week hebben wij een kitten erbij en hij heet Simba. Omdat vriendlief graag 2 katten wilt hebben en ik al maanden moet aan horen hoe vaak hij wel leuke kittens op internet ziet, ben ik dus toch maar overstag. Ik wil niet nog maanden aan horen dat hij graag een kat erbij wilt hebben.

De laatste week van de vakantie heb ik veel op onze Simba opgepast. Onze kater Luca wil er nog niet veel van weten en langzaam aan zoeken ze een beetje toenadering naar elkaar, maar toch heeft onze andere kat Luca, Simba een tik verkocht en heeft hij een sneetje op zijn neusje.


En afgelopen maandag ben ik weer begonnen met werken en ik kan helaas niet meer morgens uitslapen zoals ik in mijn vakantie deed. De wekker ging om 05:00 uur en dat is wel weer heel erg vroeg. Wij zeiden maandag ochtend nog tegen elkaar, wat gaat de vakantie tijd toch snel voorbij. Ondertussen is vriendlief al 2 weken weer aan het werk en zit zijn 3de week werk week er alweer op.

Ging jouw vakantie ook zo snel voorbij? En wat hebben jullie gedaan in de vakantie periode?
 1. Jullie een boel leuke dingen gedaan.
  Ik ben afgelopen woensdag weer begonnen na ruim 3 weken vakantie. Man begon maandag weer en de kinderen ook deze week. We gingen twee weken naar Kreta met de kinderen en in de week thuis winkelen met dochter voor gymspullen en een winterjas. Ook gingen we naar Madame Tussauds met dochter. Zoon wilde niet mee. We gingen ook twee keer uit eten afgelopen week. Het was een fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie wel leuke dingen gedaan in je vakantie en inderdd als iets gezellig en leuk is is het zo voorbij.
  Wat een schatje jullie nieuwe kitten.. misschien is ze wat te druk voor jullie kater en probeert hij haar zo op haar plaats te zetten.
  Hopelijk worden het op den duur vriendjes voor het leven.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken