Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

19 september 2018

Boodschappen & weekmenu week 37

Boodschappen & weekmenu week 37

Deze week hebben wij boodschappen gedaan bij Lidl, Jumbo en de kaasboer. Afgelopen zondag hebben wij nog een hele middag gefietst door onze woonplaats en een markt bezocht. Daarna kwamen wij langs de Aldi en daar heb ik nog even een aantal boodschappen gekocht. 

Zo heb ik bij de Aldi voor 1 kg aardappelen 0,49 betaald en heb ik gelijk 6 zakken gekocht en de aanbieding gelde tot zondag. En 1,5 kg elstar voor 1,49 euro heb ik ook nog even meegenomen en een aantal kleine boodschappen.

Wij hebben flink wat geld uitgegeven aan de boodschappen bij Lidl 44,72 euro, Kaasboer 38,65 euro, Jumbo 2,85 euro en bij de Aldi 10,35. Totaal bedrag van 96,57 euro.

Afgelopen vrijdag hebben wij gegeten bij mijn schoonvader en hij heeft heerlijk gekookt. Broertje van mijn vriend kwam ook nog gezellig mee eten en zo zaten wij met 4 mannen aan de Indische rijsttafel. Voor schoonvader hadden wij nog een kleinigheidje gekocht bij de kaasboer een stuk oude kaas 500 gram gekocht, hij was er blij mee en wij hebben zelf nog 2 kg meegenomen omdat de kaasboer niet om de hoek is.


Weekmenu van week 37

Maandag
Pasta penne met vegetarische tomatensaus, vegetarisch gehakt, uien, knoflook, courgette, spinazie. En geraspte geitenkaas.

Dinsdag
Zilvervlies rijst met vegetarische curry met champignons, uien, knoflook, boerenkool.

Woensdag
Verse friet uit de airfryer, doperwten en wortelen, vegan filet, runderbraadworst.

Donderdag
Gekookte aardappelen, rodekool, runderbraadworst en vegetarische ballen in jus.

Vrijdag
Gegeten bij schoonvader. Indische rijsttafel. Tafel stond vol met lekkere gerechten en hapjes.

Zaterdag
Vegetarische aardappel ovenschotel met courgette, prei en ui. Overgoten met zelfgemaakte kerriesaus.

Zondag
Basmati rijst met sperziebonen, uien, wortel en knoflook in zelfgemaakte sate saus. Kipfilet voor vriendlief en voor mij 2 gekookte eieren.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken