Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

13 september 2018

Boodschappen & weekmenu week 36

Boodschappen & weekmenu week 36

In deze week hebben wij boodschappen gedaan bij Albert Heijn, Jumbo en de kaasboer. 2 kg geitenkaas gekocht jong en belegen voor 21,75 euro.

In deze week heb ik alle boodschappen op de fiets gehaald en mijn schoonmoeder nam de kaas mee uit haar woonplaats, zonde om 30 minuten te gaan rijden met de auto voor alleen maar kaas.

Bij de Albert Heijn heb ik voor 17 euro koffie gekocht en kreeg ik 17 euro korting op de koffie aangezien ik nog kon hamsteren, 1+1 gratis! Ik heb flink ingeslagen! Alles sjouwen met fietstassen en big shoppers, twee keer geweest bij AH. Ook flink wat stevige spelbroden (van meel gemaakt) gekocht voor in de vriezer, scheelt toch weer 0,81 euro per brood.

De voorraadkasten zijn weer vol! Ondertussen hebben wij veel geld uitgegeven deze week. Deze week hebben wij 122,13 euro uitgegeven. Ik schrok er wel even van toen ik dit blogje aan het typen was en mijn bonnetjes verwerkt had in mijn kasboekje. Nou ja de voorraad is propvol en voor de komende maanden heb ik geen koffie meer nodig.

In het weekend hadden wij iemand logeren, broertje van vriendlief. Hij bleef uiteindelijk ook mee eten op zaterdag.


Onze weekmenu van week 36

Maandag
Gekookte aardappelen met broccoli en wortelen, kaassaus, vegan filet lapje en runderburger.

Dinsdag
Chili Sin carne met bruine bonen, uien, mais, courgette. Geserveerd met zilvervliesrijst.

Woensdag
Rode bieten risotto met ui, champignons en feta kaas. Voor vriendlief kip erbij.

Donderdag
Ovenschotel met courgette en tomaat, vegetarisch. Volgende week volgt het recept van deze heerlijke oven schotel courgette.

Vrijdag
Wraps uit de oven gemaakt met chili Sin Carne vulling van dinsdag.

Zaterdag
Vlaamse frieten, sperziebonen, rundvlees, vegetarische kaasschelp.

Zondag
Restjes dag.

Hamsteren jullie wel eens? Of koop jij ook groot in?
 1. Ja zeker hamster ik wel eens en als het een goede aanbieding is ga ik ook los ;-) maar afgelopen week was er weinig voor ons bij dus had een koopje.
  Ik koop de koffie bij de hema, wacht ook altijd op een goede aanbieding en sla dan groot in.. waardoor ik koffie nooit voor de volle pond koopt maar altijd voor de aanbieding prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mijn boodschappen bij de Lidl, ben je stuk goedkoper uit en prima spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop de koffie altijd bij de jumbo
  DE koffie vinden we toch de lekkerste
  We hebbe andere geprobeerd maar vinden ze niet lekker
  Omdat DE koffie duurder is dan andere koffie
  Zetten we alleen smorgens en savonds koffie
  Eerder deden we dat 3 keer per dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel kopen we het natuurlijk alleen in de aanbieding
  Zoals nu 2 pondspakken voor 8,49
  Wat betalen jullie voor 2 pondspakken koffie
  Als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij kopen koffiepads. Het is wel iets duurder. Maar wij werken allebei ontegelmatig en is gewoon niet handig dat je steeds 1 kopje koffie gaat zetten per keer. De pads had ik deze keer gekocht met 1 + 1 gratis ah merk. Wij kopen ook bij Lidl koffie.

   Paar jaar geleden dronken wij nespresso cups van nespresso. Toen over naar een huismerk nespresso cups, beviel niet en nu aan de koffiepads. Een koffiemachine met verse bonen lijkt ons ook wel wat. Maar voorlopig nog aan de pads.

   Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken