Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

5 september 2018

Boodschappen & weekmenu week 35

Boodschappen & weekmenu week 35

In deze week hebben wij boodschappen gedaan bij de Lidl en daar waren 36,08 euro kwijt aan de boodschappen en bij de Albert Heijn hebben wij 10,09 euro uitgegeven aan de boodschappen. Een totaal bedrag van 46,17 euro in deze week.

Zondag zijn wij uit eten geweest aangezien ik vorig jaar een restaurantcadeaukaart heb gekregen van mijn vorige werkgever. Deze was maar 1 jaar geldig en het is zonde als je de cadeaukaart laat verlopen en er geen gebruik van maakt.

Afgelopen zaterdag hebben wij pannenkoeken gegeten in een grappig en leuk pannenkoeken restaurant in Zeewolde. Het heet Hans & Grietje en er is een speeltuin voor de kinderen en voor mij, iemand moet de neefjes en nichtjes in de gaten houden op een grote springkussen. Kosten van het uiteten hebben wij niet meegenomen in het boodschappen budget maar valt bij ons onder uitjes en cadeautjes.


Weekmenu van week 35

Maandag
Vegetarische Nasi met een gebakken spiegel eieren.

Dinsdag
Op visite en gegeten bij een vriendin (bami). Vriendlief at een restje pasta uit de vriezer.

Woensdag
Gebakken aardappelen met geroerbakte witlof, runderburger /

Donderdag
Groentecurry met diverse groentes zoals uien, peen, verse spinazie, doperwten. De curry werd geserveerd met zilvervliesrijst. En vriendlief kreeg kipfilet erbij.

Vrijdag
Vegetarisch prei-kerrie schotel. Met vegetarische gehakt. Uiteraard zonder pakjes en zakjes gemaakt.

Zaterdag
Familie dag gegeten bij een pannenkoeken restaurant. Met buiten speel gelegenheid voor de neefjes en nichtje.

Zondag
Uiteten met de restaurantcadeaukaart van 25 euro die bijna verlopen was. Bijbetalen 5,50 euro. Voor 2 hoofdgerechten en 2 drankjes. Kipsate, friet en salade en olijven quiche met tomatensaus en rucola.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken