Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

15 augustus 2018

Eindelijk zomervakantie!

Eindelijk zomervakantie!

Vanaf afgelopen maandag 13 augustus heb ik ook vakantie, vriendlief heeft alleen deze week nog vakantie en moet volgende week maandag weer beginnen met werken. Als vriendlief werkt dan heb ik nog twee weken vakantie.

Ik was wel toe aan vakantie de laatste keer dat ik een weekje vrij was, was ergens eind april. Ik heb precies 21 dagen vrij en begin september ga ik weer werken, maar daar moet ik nu even niet aan denken.

Afgelopen maandag zijn wij samen met de trein naar Drenthe gegaan, op familie bezoek gegaan bij mijn vader en oudste zus en het gezin. Afgelopen dinsdag zijn wij met de trein en metro naar de IKEA in Amsterdam geweest. Eventjes rond neuzen naar de nieuwe collectie en koffie/thee en gebakje gegeten.

Vandaag 15 augustus zijn wij met de trein naar Almere centrum gegaan en daar hebben wij even gewinkeld en gekeken niet veel gekocht namelijk alleen nog een dekbedovertrek van 109,95 voor 23,98 euro, onze oude dekbedovertrek slijten en er komen gaatjes in.

Morgen gaan wij op zolder samen met onze klusjes man een nieuwe zolderraam plaatsen en maakt de oude plastic zolderraam plaats voor een velux dakraam met HR++ glas. Vorige week kwamen er flinke buien en onweersbuien langs dus durfden wij het niet aan om het dakraam te gaan vervangen, het zal je maar gebeuren dat er een stort bui via het open dak je woning in komt.

En eind deze week willen wij nog met de trein naar Maastricht, wij zijn er allebei nog nooit geweest.

Ik heb vakantie dus niet elke dag zal er meer een bericht verschijnen op de blog, alleen als ik tijd en zin heb. Het moet wel leuk blijven!

Heb jij nog vakantie? Of alweer volop aan het werk?
 1. Geniet van je vakantie! Ik start maandag weer na zo'n vijf maanden niet gewerkt te hebben. Vreeeemd idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier! Maastricht is erg leuk. Ik denk dan aan de Mergelgrotten, het Vrijthof, de Bisschopsmolen en de vele winkels waaronder de boekhandel in een oude kerk, boekhandel Dominicanen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie! Ik werk volgende week nog en heb dan 3 weken vrij, kijk er wel naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, geniet ervan! Ik hoef alleen zaterdag nog te werken en dan heb ik ook (bijna) 2 weken vrij! Nu al zin in! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken