Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

9 juli 2018

Moestuin maandag | De schutting is afgemaakt

Moestuin maandag | De schutting is afgemaakt

Op 11 juni schreef ik dat onze nieuwe schutting 1 meter te kort was en niet 12,5 meter was aangelegd maar 11,5 meter een meter te kort.

Twee weken geleden zijn de mannen van het schutting bedrijf geweest op zaterdag en hebben de heren de laatste meter aangelegd. Net geen meter maar ongeveer 70 cm. Want anders kwamen de palen en schutting een gedeelte op gemeentegrond en dat willen wij niet.


Tevreden
De houten verticale schutting over de gehele lengte van de tuin ziet er nu goed uit. En wij zijn nu tevreden over het eindresultaat. Na het plaatsen hebben wij gelijk het bedrag wat ik had ingehouden, omdat de schutting niet volledig af was, betaald per pin.


Nog meer schutting
Eigenlijk zijn wij nog niet klaar met onze schuttingen, want wij hebben naast het huis een beukenhaag geplant, maar ook daar wil vriendlief nog een schutting hebben. Deze willen wij plaatsen achter de beukenhaag, zodat als wij in de tuin, kijken naar een groene beukenhaag i.p.v. tegen een schutting. Alleen deze schutting moet dan 25 meter lang worden! Waarschijnlijk wordt dat pas volgend jaar.
 1. T ziet er erg mooi uit! Mooi om de vorderingen in jullie tuin te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben een bevoorrecht mens met grote tuin zonder schuttingen! Wij hebben groene afscheidingen, bomen en struiken, tussen schttingen zou ik me wel erg opgesloten voelen!

   Verwijderen
  2. Het word geen tuin met alleen maar schuttingen, zonder schuttingen waai je weg het hele jaar door. Zelfs met het mooie weer van afgelopen was het best koud!

   Er komt nog een schutting en de schuttingen worden mooi groen aangekleed met bomen, struiken enzovoorts. Word een mooie groene eetbare tuin.

   Verwijderen
 2. Misschien kan je de schutting in etappes doen, dit jaar een paar meter en dan volgend jaar de rest. Dan heb je toch een tochtvrij hoekje waar je tot in oktober van de zon en warmte kan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie schutting! En wel zo fijn dat hij nu afgemaakt is. Slim plan ook van de schutting achter de haag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een haag moet toch ook altijd aan de achterkant geknipt worden?
  Dan kun je er niet meer bij. In mijn ogen gaat de haag dan naar voren gekanteld groeien, weg gedrukt door de schutting. Of heb ik dat mis?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee geen last van gehad in onze vorige appartement met tuin had ik de beukenhaag tegen de schutting gezet van boven en op zij knippen. Ging prima en de beukenhaag deed het hartstikke goed.

   Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken