Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

20 juni 2018

De hypotheek van... Zoekt deelnemers voor nieuwe rubriek

De hypotheek van... Zoekt deelnemers voor nieuwe rubriek

Hypotheekvrij zijn wie wil dat nou niet? Er zijn mensen die hypotheek vrij leven. En de laatste jaren zijn er veel mensen gaan aflossen op de hypotheek om zo financieel onafhankelijk te worden of minder te gaan werken. 

Er zijn zoveel redenen om je hypotheek volledig en versneld af te lossen. Of juist niet aflossen op de hypotheek. Kleiner gaan wonen en een Tiny House nemen. Hoe ze dat doen en waarom ze dat doen of gedaan hebben dat wil ik graag publiceren op Zuinigeman.nl in mijn nieuwe rubriek De hypotheek van... want ja wie is er niet nieuwsgierig naar de hypotheek van anderen.


Ben je druk aan het aflossen of juist niet aan het aflossen? Ben je al hypotheekvrij? En wil je jouw verhaal delen aan de hand van een vragenlijst?

Meld je dan via zuinigeman@gmail.com of via de contact pagina en vermeld daarbij de hypotheek van. En dan staat jouw verhaal binnenkort op Zuinigeman om anderen te inspireren.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken