Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 februari 2018

Nieuwe inbouw combi-magnetron gekocht

Nieuwe inbouw combi-magnetron gekocht

Wij hebben een nieuwe Siemens inbouw combi-magnetron gekocht op 5 januari 2018. Zelf heb ik niks met een magnetron en vind ik het eten er niet smakelijker op worden.

Maar als ik avonddienst heb en niet vers kook of vriendlief wil even snel iets opwarmen dan is een magnetron wel handig.

Sinds september gebruiken wij een pan of maken wij het eten uit de koelkast of diepvries warm in de oven. Dit duurt namelijk veel langer dan een magnetron. En kost ook veel meer stroom.

Zou je zeggen koop dan een goedkope magnetron, maar wij hebben beperkt ruimte in de keuken en om dan nog een magnetron in het aanrechtkastje of boven op de kast te zetten vinden wij niet mooi en past ook niet bij het minimalisme.

Onze oude oven die ook nog maar 4 maanden oud is zetten wij op marktplaats.

Wij hebben deze SIEMENS CM633GBS1 oven Combi magnetron gekocht voor 779 euro. Als je deze koopt via Siemens betaal je de adviesprijs van € 1.549,- Dat scheelt toch nog even.

Terwijl ik dit blogje aan schrijven ben op 13 januari 2018 en even aan het kijken ben op de website waar wij de oven hebben gekocht, hoeveel geld deze oven heeft gekost, merkte ik dat binnen 7 dagen dat de prijs 40 euro goedkoper was! En wij nog recht hebben op ruilen binnen 14 dagen. Wordt vervolgd...

Zou jij dat ook doen? Geld terug vragen als een product goedkoper is geworden terwijl je nog in je wettelijke bedenktijd zit?
 1. Ik denk niet dat wij een aangekocht product binnen de bedenktermijn zouden terugsturen omdat het 40 euro goedkoper geworden is. Per slot van rekening heb je kosten om het product op te sturen en opnieuw verzendingskosten om het nieuwe product te laten opsturen. Denk niet dat je er dan voordeel zal uithalen.....liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het niet terugsturen maar wel even bellen met de webwinkel. We hebben dit eens gehad met een vaatwasser en daarbij scheelde het zelfs EUR 100. De winkel ging vrij snel akkoord om ons dit bedrag terug te geven. Toen wij in november een nieuwe auto kochten, mochten wij een week later terugkomen om de handtekening onder ons koopcontract te zetten. De auto was vanaf die week nl EUR 500 goedkoper door een extra korting. Dat is nou service.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij kochten onze magnetron voor een paar tientjes bij de kringloop 8 jaar geleden. En hij doet het nog steeds prima : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. terugsturen niet, wel ongenoegen uiten en bellen. Verder, goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken