Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

22 januari 2018

De inductiekookplaat is gerepareerd

De inductiekookplaat is gerepareerd

Woensdag 10 januari is er een monteur van AEG/Electrolux gekomen om de inductiekookplaat van 6 weken te bekijken en te repareren. 20 minuten van tevoren werd ik gebeld op mijn mobiel dat hij onderweg was.

Vanaf 10:30 tot 12:00 uur is de monteur bezig geweest. Het lag niet aan de bedrading van de inductiekookplaat, maar het bleek een productiefout. Ook kwam de fout code E6 weer naar boven.

De printplaat van de linker kant van de inductiekookplaat was stuk, deze printplaat vol met elektronica had de monteur nog in zijn werk bus liggen. Hij had maar 1 printplaat en hoopte dat ze niet allebei de printplaten kapot waren.

Rond 12:00 uur ging de monteur ervandoor en voordat hij weg ging heeft hij de inductiekookplaat nog getest.

Van IKEA kregen wij 4 lunch bonnen ter waarde van 8 euro, de bonnen zijn maximaal 6 maanden geldig en te gebruiken in het IKEA restaurant. Omdat wij niet konden koken in het weekend en er geen monteurs beschikbaar zijn in het weekend.

Ik ben blij dat de kookplaat het weer doet! Wij hebben nog 4 jaar en 10 maanden garantie op onze inductiekookplaat en hopelijk gaat de kookplaat nu langer mee dan 6 weken.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken