Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

20 oktober 2017

Bloggers die ik ook volg

Bloggers die ik ook volg

Regelmatig kom ik blogs tegen die ik ga volgen en toevoeg op de de linker kant van Zuinigeman, onder het kopje Mijn lijst met blogs.

Aan deze lijst zijn onderstaande bloggers toegevoegd. Ik voeg bloggers gewoon toe en sta er verder niet bij stil. Maar vanaf nu sta ik er toch even bij stil. Hieronder een lijstje van een aantal bloggers die al een tijdje bestaan en een aantal bloggers die nog maar enkele maanden bezig zijn met bloggen.

Niettot71.nl
In onze verhalen lees je hoe wij omgaan met onze financiën & hoe wij denken toe te werken naar ons grote niettot71-doel. We zoeken constant de balans naar een leuk, gezellig & fijn leven waarin we ons doel niet uit het oog verliezen.

devollevoorraadkast.wordpress.com
Het is een heel simpel blog over mijn dromen en fantasieën over een goed gevulde voorraadkast, over hoe ik mijn voorraad opbouw, hoe ik eruit kook, hoe ik  ermee probeer geld te besparen en hopelijk vele lekkere recepten.  Het zal een blog worden over mijn successen en mijn mislukkingen, het hoe en het waarom van het aanhouden van een flinke voorraad aan voedingsmiddelen en allerhande andere zaken, een inkijk in de wereld zoals ik die zie en zoals ik deze verder wens in te vullen.

twopennies.nl
TwoPennies is een persoonlijk blog over financiën en alles wat daar bij komt kijken. Je vindt hier artikelen over alles wat te maken heeft met je persoonlijke financiën: sparen, besparen, budgetteren, aflossen en tips om je leven zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Wij zijn een jong stel van 29 en 25 jaar. In 2016 hebben we twee grote, maar dure, dromen gerealiseerd: we zijn getrouwd en hebben onze eerste eigen woning gekocht. Onze spaarrekening was hierdoor flink geslonken. Hoog tijd om ons in 2017 te richten op het aanvullen hiervan.

Debudgetman.nl
Ik heb een gewone baan, ben kostwinner met een gezin en een hypotheek en heb net als jij met de gewone dingetjes in het leven te maken.

40+, 20+ getrouwd, 3 kids, voorlopig nog 0 miljoen op de bank; (sponsors zijn welkom).

Ik vind het leuk om dingen met je te delen die ik over de praktische zaken in het leven heb uitgezocht. Bezie de info in mijn blogs dus als suggesties en tips en niet als ‘financieel advies’.  Er bestaan al veel budget blogs, met heel veel goede artikelen en tips. Ik richt me vooral op de praktische onderwerpen, die dan ook vaak gerelateerd zijn aan (het uitgeven van) geld. Ik kan niet zo goed koken; dus verwacht geen recepten over goedkoop koken met bietjes die een natuurlijke dood zijn gestorven. Wèl goedkoop, maar niet aan mij besteed.


Heb jij een blog of ken jij blogs die in mijn lijst met blogs nog ontbreekt. Reageer en misschien ga ik die blog dan ook volgen.
 1. Bedankt voor vermelding van ons blog! :) Ik denk dat wij binnenkort ook eens zo'n lijstje gaan maken, altijd leuk om nieuwe inspirerende blogs te leren kennen. Met de eerste twee blogs ben ik nog niet bekend. Daar ga ik dus ook even een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je me hebt vermeld in je blog!
  Mijn blogje staat nog maar in de kinderschoenen, maar ik vind het een heel spannend iets en hoop nog heel veel leuks en lekkers met iedereen te mogen delen.
  En wie weet inspireer ik anderen om de voorraadkast iets meer aandacht te geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt dat ik in je bloglijst ben opgenomen! Ook mijn blog bestaat echt nog maar heel kort en er valt nogal veel te leren. Ik ga ook zeker even rondkijken op de andere blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de vermelding van mijn blog zuinigeman. Ik zal jouw blog ook in mijn leeslijst opnemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog van jezelf en links die ken ik ook nog niet allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken