Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

30 september 2017

Waterverbruik oude woning in de randstad gestegen

Waterverbruik oude woning in de randstad gestegen

Gisteren hebben wij nog spullen opgehaald in onze oude woning. De tuinspullen en een aantal dozen, lampen gedemonteerd, enzovoort.

Ik kreeg een e-mail van Evides om de waterstanden door te geven. 115 m3 hebben wij een jaar eerder verbruikt en het afgelopen jaar  (september 2016 tot september 2017), 152 m3 verbruikt.  37 m3 meer verbruikt ook omdat wij dat jaar ook volledig 1 jaar hebben samengewoond en een twee persoonshuishouding verbruikt meer dan een eenpersoonshuishouden.

Volgens het Nibud verbruikt een gemiddeld twee persoonshuishouden 93m3 water per jaar. Hier zitten wij namelijk ver boven!

Kunnen wij besparen op het water? Vast en zeker wel door korter te douchen bijvoorbeeld. Maar dat ga ik nog niet doen. Water is relatief goedkoop in Nederland. De rekening hebben wij nog niet ontvangen.

Hoeveel m3 verbruiken jullie per jaar en voor hoeveel personen?

  1. Wij hebben vorig jaar 143 m3 verbruikt met zijn vieren. Vanaf dit jaar met 5 personen, dus ben benieuwd hoeveel meer we zijn gaan verbruiken..

    Groetjes k.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 42 m3 in de ongeveer 42 weken (1 nov t/m 14 sept) dat we in een tijdelijke woning zaten, met 2 volwassenen...

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken