Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

12 juli 2017

Wat te doen met geld wat overblijft?

Wat te doen met geld wat overblijft?

Op dit moment houdt ik meer geld over omdat ik de Rabobank voordeelhuis krediet afgelost hebt. En dat scheelt toch weer 150 euro per maand. Ook ga ik meer dan 100 euro per maand meer verdienen doordat mijn uurloon gestegen is.


Nu kan ik natuurlijk extra activiteiten gaan doen, op vakantie gaan, meer spullen kopen en ga zo maar door. Maar dat ga ik niet doen. Ik ga alles wat ik extra krijg sparen! En wat ik nu extra spaar gaat binnenkort naar de aflossing van mijn studieschuld. Zodat ik straks alleen nog maar een hypotheek schuld hebt.

Ook wil vriendlief een andere woning en niet meer in de Randstad wonen, dus gaan we binnenkort maar eens in gesprek met onze huis bank Rabobank en in gesprek met een andere hypotheek verstrekker. En dan is het handiger als ik geen andere schulden meer heb, dan alleen een hypotheek schuld.

Wat doen jullie met "extra" geld wat overblijft?
 1. Mooi, lekker aflossen die studieschuld. En dan een buffer opbouwen voor verhuizing (en zonnepanelen voor bijvoorbeeld op je nieuwe huis)

  Een huis buiten de randstad, kan ik je aanraden. Als je richting Veluwe gaat, let dan even op de nieuwe vliegroutes van vliegveld Lelystad. Het is niet leuk als je net een huis gekocht hebt en dat blijkt een jaar later precies onder de nieuwe drukke vliegroute te liggen. Daar daalt de warde van, en je stemming.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Extra's gaan naar de studieschuld. Als die is afgelost gaan we de hypotheek versneld aflossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Extra gaat naar de hypotheek. En daarna naar mijn plakband pensioen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sparen en de hypotheek aflossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Investering in isolatie binnenkort, als we ons nieuwe huis gaan bewonen. Een oud, tochtig huis. Daarna weer aflossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb op het moment even niets af te lossen, dus dat gaat naar de spaarrekening.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken