Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

22 maart 2017

Week 12 - Geld terug acties

Week 12 - Geld terug acties

https://static.scoupy.nl/alpro/productGo-On.html Deze week heb ik weer gezocht naar nieuwe geld terug acties. Hieronder een overzicht met nieuw cashback acties waarvan je 100% je geld terug krijgt na aankoop in de winkel.

Probeer gratis Alpro Go On sojaproduct 400g
Klik hier voor de actie.
  • 100% plantaardig
  • Boordevol plantaardige eiwitten
  • Lactosevrij
  • Van nature laag in verzadigd vet
  • Laag in suikers
Actie geldt t/m 30 juni of op=op. Ontvang het gehele bedrag binnen 48 uur terug op je rekening.

https://www.optimel.nl/geldterugacties
Probeer gratis Optimel Griekse stijl drinkyoghurt 
Klik hier voor de actie.

Optimel Griekse stijl drinkyoghurt is een heerlijke frisse, romige drinkyoghurt en is gemaakt op basis van originele Griekse yoghurtculturen. En zoals je van Optimel gewend bent, bevat het 0% vet en is er geen suiker aan toegevoegd. Heerlijk op ieder moment van de dag! Probeer 1 van de varianten gratis.

Deze geld-terug-actie heeft betrekking op Optimel
Griekse stijl drink – granaatappel, Optimel Griekse stijl drink – vijg en Optimel Griekse stijl drink – Honing Walnoot Smaak.

De Actie loopt van donderdag 16 maart 2017 t/m woensdag 16 augustus 2017. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.  Met de code van het deelnemende product kun je aanspraak maken op het aankoopbedrag van de Griekse Drinkyoghurt. Maximaal 1 deelname per account per rekeningnummer per persoon. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 werkdagen overgemaakt op de door de deelnemer opgegeven rekeningnummer.

https://scoupy.com/nl/#/geld-terug/7up/7up-mojito-free-van-eur181-voor-eur0/49241/co

Probeer gratis één fles 7UP Mojito Free 1,5 l
Klik hier voor de actie.

De nieuwe smaak 7UP Mojito Free combineert de unieke smaak van Mojito met de verfrissende twist van 7UP’s lemon en lime. 7UP Mojito Free bevat geen alchohol, geen suiker en geen calorieën.

Krijg het volledige aankoopbedrag terug van één fles 7UP Mojito Free 1,5 l.

Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks. Alleen geldig op 7UP Mojito Free 1,5 l. Maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een winkel in Nederland.


Probeer gratis Sourcy Fruit  1 liter fles
Klik hier voor de actie.

Sourcy Fruit is de fruitige dorstlesser die voor het grootste gedeelte bestaat uit sprankelend mineraalwater (>80%). Sourcy Fruit heeft een intens lekkere en zoete smaak door het pure sap van fruit. 100% natuurlijk en laag in calorieën dus dat is zorgeloos genieten!  Verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken Citrus-Cactus, Framboos-Citroen en Grapefruit-Guave in de iconische 1 liter Sourcy fles.

Deelname aan de actie is gratis gedurende de actieperiode, van 13-03-2017 tot en met 30-09-2017 of wanneer het maximaal aantal cashbacks is bereikt.

- Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
- Je hebt een actiefles met unieke code nodig om mee te kunnen doen. Deze code staat op de halshanger van de fles.
- Alleen geldig op Sourcy Fruit met unieke code Citrus-Cactus 1 l, Sourcy Fruit Framboos-Citroen 1 l of Sourcy Fruit Grapefruit-Guave 1 l.
- Maximaal één deelnemend product per huishouden, gekocht in een Nederlandse winkel.
  1. Heerlijk he die cash back acties. Ik haal ze vaak voor het weekend in huis. Gewoon een lekker extraatje.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken