Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

8 maart 2017

Week 10 - Geld terug acties

Week 10 - Geld terug acties

In mijn nieuwe rubriek ga ik wekelijks proberen om te speuren naar Geld terug acties van producten waarvan je gehele bedrag terug krijgt. Deze acties plaats ik dan op Zuinigeman. Met deze rubriek kan je dus geld besparen als je deze producten normaal gesproken ook koopt.
http://www.heinzgrowyourown.nl/ Gratis zakje Heinz Tomatenzaadjes
Klik hier voor de actie.

Ontvang een gratis zakje Heinz tomatenzaadjes, zodat je zelf aan de slag kunt met het kweken van je eigen Heinz tomaten. Je maakt ook kans op een Fles Heinz tomatenketchup gemaakt van jouw eigen zelfgekweekte tomaten.
Elke dag zijn er 570 zakjes beschikbaar. Zijn de zakjes op? Probeer het morgen dan opnieuw. De actie loopt t/m 10 maart. Er is een maximum van 3 inzendingen per huishouden.

https://static.scoupy.nl/grand-italia/ Probeer gratis één van de nieuwe tomatenbasis producten van Grand’Italia!
Klik hier voor de actie.

De drie varianten hebben ieder een eigen textuur, welke perfect samen gaan met verschillende typen gerechten.

• Passata Classica; fluweelzachte basis, ideaal voor pastasaus of pizza.
• Salsa Rustica; rustieke saus, ideaal voor vlees- en stoofgerechten.
• Polpabella: stukjes tomaat, ideaal voor pastasaus of bruschetta’s.

Deze geld-terug-actie is begonnen op 13-02-2017. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 28-05-2017 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

https://geldterug.cocacola.nl/jumboactie Koop een of twee 1,5 liter flessen Chaudfontaine plat en/of bruisend water bij Jumbo.
Klik hier voor de actie.Bewaar de kassabon en krijg het aankoopbedrag (excl. statiegeld) via deze website retour. De actieperiode loopt van 20 februari tot en met 26 maart 2017.

https://www.appelsientje.nl/geldterugacties
Probeer gratis Appelsientje Sinaasappel 1L regulier
Klik hier voor de actie.

Probeer gratis Appelsientje Sinaasappel. Met de actiecode (bovenop de verpakking) kun je het aankoopbedrag van één pak Appelsientje Sinaasappel 1L regulier terugvragen. Je kunt 1 keer deelnemen.

De Actie loopt van vrijdag 24 februari t/m vrijdag 7 april 2017. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.
 
Heeft u nog tips! laat een reactie achter of neem contact op via het contact formulier.
 1. Grappig die zaadjes. Heb je deze video al eens bekeken? De makkelijke moestuin doet het ook zo. https://youtu.be/cLfpeUtyDII

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de chaudfontaine al gekocht. En had het geld binnen 3 dagen na het indienen al op de rekening. En ik mocht meedoen met de testactie van appelsientje, hierdoor had ik al 6 gratis pakken. Dus aan de geld terug actie doen we niet mee. Maar leuke rubriek, ik zal deze zeker gaan volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meestal zit er niet veel bij de acties wat ik gebruik, maar water en Appelsientje komen op een verjaardag wel op.Dank je voor de tips.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe eigenlijk nooit mee aan die acties, want ik vermoed dat ik vervolgens allerlei reclame-uitingen in de bus krijg waar ik niet op zit te wachten. Heb je daar ervaring mee? Valt het mee met de papieren spam of is dat inderdaad een 'bijvangst'?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf doe ik hier ook aan mee. Thuis krijg ik nooit post of reclame, na een geld terug actie.

   Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken