Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

3 maart 2017

Goedkoop netflix premium kijken

Goedkoop netflix premium kijken

Ik mag graag tv-series en films kijken. Maar ik ga niet de hoofdprijs betalen. Ook houdt ik niet van illegaal verkregen materiaal. Het duurste abonnement van netflix kost 11,99 (premium), dit heb ik 1 jaar geleden afgesloten bij netflix.

Maar dit is met een reden. Wij delen namelijk 1 account met 4 personen. Mijn zus en haar gezin , zusje en haar zoon en een vriendin van mij maken gebruik van hetzelfde netflix account. Je kunt met het duurste netflix abonnement 4 apparaten tegelijk gebruiken. Onderling hebben wij afgesproken dat je maar per gezin op 1 aparaat tegelijk naar netflix mag kijken. En tot nu toe werkt dit prima!

Netflix basic kost 7,99 euro (1 apparaat)
Netflix standaard kost 9,99 euro (2 apparaten + HD)
Netflix premium kost 11,99 euro (4 apparaten +ultra HD)

Onze Kosten per maand is 3,00 euro per persoon. 11,99 delen door 4 personen. Het is dat ik netflix deel met 3 anderen en daardoor netflix goedkoper is. Als ik de kosten niet gedeeld had, had ik netflix ook niet afgesloten.

Hebben jullie netflix? en ervaring met het delen van een netflix account?
 1. Allereerst een kleine tip. Je kan in de supermarkt Verkade Bites kopen, indien je 3 verpakkingen met een netflix sticker koopt kan je een 15 euro credit voor Netflix aanvragen. Ik heb dit vorige week gedaan en binnen 3 dagen had ik de kaart binnen. Deze credit kan je ook op al bestaande abonnementen gebruiken.

  Ik zelf heb al een aantal jaar Netflix, ik vind het het geld meer als waard.
  Ik "deel" het met vrienden, zij gebruiken mijn Netflix en ik kan hun HBO gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Dit wist ik niet. Ik ga kijken in winkel als het te koop is met actie verpakking.

   Verwijderen
  2. No problem. 15 euro credit voor ongeveer max 5 euro aan kosten en 5 minuten aan tijd vind ik wel een leuke deal :)

   Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken