Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

27 januari 2017

Nieuwe auto voorruit laten plaatsen

Nieuwe auto voorruit laten plaatsen

Vorige week is onze autoruit stuk gemaakt (vandalisme)  op de parkeerplaats bij Zuinigeman 2 zijn werk. Autoruit zat aan de bestuurderskant een scheur van 20 cm. Je kunt ook zien dat het ijzeren frame waar de ruit op zit, ook beschadigt is.

Ook hierbij staat niet vermeld wie het gedaan heeft. Na de reparatie kosten van de gestolen fiets kan de reparatie van de auto voorruit er ook nog wel bij. Kwikfit en carglass heeft Zuinigeman 2 gebeld kosten over de 400 a 500 honderd euro, maar je krijgt wel gratis ruitenwissers erbij.


Nu heb ik zelf even rond gekeken op het internet. En kwam ik uit op nieuwevoorruit.nl en daarbleek het originele voorruit voor onze Opel auto 235,00 euro gaat kosten. Een behoorlijk verschil! Zuinigeman 2 heeft een telefonische afspraak gemaakt voor 2 dagen later. Helaas reden wij verkeerd en kwamen wij iets later aan dan 13:00 uur. Keurig om 13:00 uur gebeld door nieuwevoorruit.nl als wij nog onderweg waren?

Na een kop koffie en een uur wachten was de auto voorruit vervangen. En zijn wij zeer tevreden en die gratis ruitenwissers bij andere zaken die kunnen we nu zelf kopen met ons geld wat wij over hebben gehouden. Bovenstaande is geen reclame post. En wij hebben ook geen korting of iets dergelijks gekregen voor deze post.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken