Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 februari 2019

Koopjeskalender van de maand Februari

Koopjeskalender van de maand Februari

Het hele jaar door zijn er koopjes te vinden er zijn altijd kortingacties, stapelkortingen, hamsterweken, euro weken, kortingcodes, laagsteprijsgarantie en andere aanbiedingen om meer waar te krijgen voor je geld. Wanneer je korting krijgt en op welke producten dat heeft te maken in welke maand je iets wilt gaan kopen.

Wat koop je het best nu en waarom? Koop in het juiste seizoen en maand. Bekijk hieronder de slimme koopjeskalender voor de maand februari!

Koopjeskalender | FebruariWitgoed

Om het witgoed van het nieuwe seizoen plaats te geven in de winkel worden "oude" modellen witgoed van het seizoen daarvoor met honderden euro's korting te koop aangeboden omdat winkeliers plaats moeten maken in hun winkels voor nieuwe modellen. Wachten op deze maand is zeker de moeite waard.

Winterkleding

Dit is meestal de laatste maand dat winkels de wintercollectie hebben, want in maart komt de lente collectie binnen. Let wel op want de winterkleding kan langer in de winkels blijven hangen zonder korting als het nog winters weer is.

Meubels, matrassen en gordijnen

In deze maand zijn vaak matrassen, gordijnen en meubelen in de aanbieding.


Vliegtickets & vakanties

Februari is ook het moment om alvast op zoek te gaan naar een leuke vakantie. Ga je deze zomer vliegen? Oriënteer je nu alvast op vliegtickets. Natuurlijk op internet, maar ga ook even langs het reisbureau. Zij hebben vaak aanbiedingen die je niet vindt als je zelf zoekt. Overigens is het ideale moment om een goedkoop ticket te boeken niet vast te stellen. Het hangt onder meer af van de populariteit van de bestemming, de maand waarin je wilt vliegen, het aantal luchtvaartmaatschappijen dat op die bestemming vliegt en de onderlinge concurrentie.

Wat ook scheelt is als je je flexibel opstelt ten aanzien van de vertrekplaats: soms zijn vluchten vanaf Brussel, Weeze of Düsseldorf veel goedkoper dan vluchten vanaf Amsterdam.

Valentijns artikelen

Februari staat bekend als de maand van de liefde na 14 februari zijn valentijns artikelen goedkoper, je kunt dan alvast inslaan voor volgend jaar.

  1. Het is zeker gunstig om sommige dingen in bepaalde tijden te kopen is mijn ervaring. Vooral als oude collecties eruit gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf koop ik altijd de winter kleding na de winter, voor volgend jaar en zelfde met de zomer kleding na de zomer.. ook schoenen/laarzen etc

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken